67 чергова сесія

БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження плану роботи Броварської районної ради VІІ скликання на 2020 рік

Відповідно до статті 43 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

 в и р і ш и л а:

  1. Затвердити план роботи Броварської районної ради VІІ скликання на 2020 рік (додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови ради Гоголіну А.В.

Голова ради                                                                        С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 884-67-VІІ

План роботи


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про  затвердження витрат на утримання районної ради та її виконавчого апарату на 2020 рік

Відповідно до пункту 4 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А : 

  1. Затвердити витрати на утримання районної ради та її виконавчого апарату на 2020 рік,  згідно з додатком.
  2. Установити надбавку голові районної ради та заступнику голови районної ради за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.
  3. Преміювання голови районної ради та заступника голови районної ради проводити щомісячно в межах наявних коштів на оплату праці, але не більше середнього розміру премії працівників виконавчого апарату.
  4. Надання матеріальної допомоги на оздоровлення та для вирішення соціально-побутових питань здійснювати згідно чинного законодавства та в межах затвердженого фонду оплати праці.

Голова ради                                                                      С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 885-67-VІІ

Додаток


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про зміни у складі постійних комісій Броварської районної ради VІІ скликання

Розглянувши заяву депутата Броварської районної ради VII скликання Деменка А.В. про включення його до складу постійної комісії, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до персонального складу постійних комісій Броварської районної ради, затверджених рішенням районної ради від 17 листопада 2015 року № 6-2.1-VІІ «Про затвердження персонального складу постійних комісій Броварської районної ради VІІ скликання»:

– ввести Деменка Анатолія Володимировича до складу постійної комісії з питань екології та охорони наколишнього середовища.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

Голова ради                                                                                    С.М. Гришко

м. Бровари
26 грудня 2019 року
№ 886-67-VІІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження списку присяжних Броварського міськрайонного суду Київської області

Відповідно до статей 64, 65 Закону України «Про судоустрій та статус суддів», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити список присяжних Броварського міськрайонного суду Київської області у складі 15 осіб:

– Самсон Тетяна Володимирівна, 1980 р.н., с.Княжичі;
– Калініченко Валентина Василівна, 1964 р.н., с. Скибин;

– Ігнатенко Володимир Миколайович, 1962 р.н., с.Погреби;

– Луценко Оксана Вікторівна, 1971 р.н., с.Гоголів;

– Кеуш Олександр Федорович, 1986 р.н., с.Богданівка;
– Дасік Олег Васильович, 1971 р.н., с. Літочки;
– Костира Юрій Анатолійович, 1975 р.н., с.Русанів;
– Приходько Оксана Володимирівна, 1986 р.н., с. Літки;

– Самсоненко Ірина Миколаївна, 1968 р.н, с. Красилівка;
– Павленко Володимир Ілліч , 1967 р.н., с.Красилівка;
– Матвієнко Світлана Олександрівна, 1961 р.н., с.Літки;

– Безпалий Юрій Васильович, 1971 р.н., с.Семиполки;

– Пасіхов Володимир Леонідович, 1968 р.н., в/м Семиполки;

– Колеснік Людмила Дмитрівна, 1980 р.н., с. Світильня;

– Кузьменко Любов Іванівна, 1969 р.н., с. Требухів.

  1. Визнати таким, що втратило чинність рішення Броварської районної ради Київської області від 15 грудня 2016 року №243-20 позач.-VІI “Про затвердження списку присяжних Броварського міськрайонного суду Київської області”.
  1. Направити  дане рішення начальнику територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області та голові Броварського міськрайонного суду Київської області.
  1. Контроль за  виконанням цього рішення покласти постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

Голова ради                                                                           С.М. Гришко

м. Бровари
26 грудня 2019 року
887-67-VІІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного та духовного розвитку Броварського району на 2019 рік за 9 місяців

Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови Броварської районної державної адміністрації Плаксі Ю.С. про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного та духовного розвитку Броварського району на 2019 рік за 9 місяців, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

Інформацію про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного та духовного розвитку Броварського району на 2019 рік за 9 місяців прийняти до відома.

Голова ради                                                                             С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 888-67-VІІ

Інформація


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2020 рік

Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови Броварської районної державної адміністрації Плаксі Ю.С. про проект Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2020 рік, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

 В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Програму соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2020 рік.
  2. Доручити Броварській районній державній адміністрації здійснювати координацію виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2020 рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.

Голова ради                                                                             С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 889-67-VІІ

Програма


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань розвитку охорони здоров’я, сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері охорони здоров’я

Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови Броварської районної державної адміністрації Юрченко О.Б. про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань розвитку охорони здоров’я, сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері охорони здоров’я, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

  В И Р І Ш И Л А:

  1. Інформацію про хід виконання повноважень делегованих районною радою з питань розвитку охорони здоров’я прийняти до відома.
  2. Рекомендувати Броварській районній державній адміністрації забезпечити постійний контроль за вдосконаленням роботи КНП Броварської районної ради «Броварський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» шляхом оптимізації роботи медичних закладів району, а саме:

2.1. Забезпечити підвищення професійно-фахового рівня персоналу.

2.2. Забезпечити подальше зміцнення матеріально-технічної бази для надання первинної медико-санітарної допомоги.

  1. З метою моделювання мережі вторинної медичної допомоги відповідно до стандартів з урахуванням нормативів та методик, затверджених МОЗ України забезпечити її створення на базі КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області.
  2. Директору КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області Багнюку В.В. рекомендувати:

4.1. Забезпечити збільшення кількості діалізних апаратів (до 6-ти) у Центрі проведення гемодіалізу.

4.2. Покращити роботу КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області шляхом створення електронної бази пацієнтів.

4.3. Розробити та затвердити «Положення про платні послуги», що включає основні аспекти:

  • організацію платних послуг;
  • порядок розрахунку за платні послуги.
  1. З метою контролю КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області створити наглядову раду, до складу якої мають входити представники Броварської районної державної адміністрації, Броварської районної ради та міськвиконкому Броварської міської ради.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, сім’ї молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Голова ради                                                                           С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 890-67-VІІ

Інформація


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про хід виконання Програми «Турбота» на  2016-2020 роки 

 Заслухавши інформацію першого заступника голови Броварської районної державної адміністрації Плаксі Ю.С. про хід виконання  районної програми «Турбота» на 2016-2020 роки,  керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

Інформацію про хід виконання районної Програми «Турбота» на 2016-2020 роки  прийняти до відома.

Голова ради                                                                          С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 891-67-VІІ

Інформація


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження  змін до розділу  VIII районної Програми  “Турбота” на 2016-2020 роки

Керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, “Про увічнення Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років”, “Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні”, “Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні”, “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”, “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, розпорядження Президента України від 14.09.2000 № 280/2000-рп “Про щорічне проведення Всеукраїнської благодійної акції “Милосердя” та з метою посилення соціального захисту вразливих верств населення, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спору, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити зміни до розділу VIII районної Програми  “Турбота”  на 2016-2020 роки та доповнити його наступним пунктом:

– передбачити кошти на відшкодування за надані реабілітаційні послуги дітям з інвалідністю в Міському центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Броварської міської ради.

  1. 2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

 Голова ради                                                                        С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 892-67-VІІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми організації харчування учнів та вихованців закладів освіти Броварського району на 2020 рік

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про охорону дитинства», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», Бюджетним кодексом України, постановами Кабінету Міністрів України від 19.06.2002р. № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах», від 22.11.2004р. № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах»,  від 02.02.2011р. № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість» (зі змінами), наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002р. № 667 «Про затвердження порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладів», спільним наказом Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 01.06.05р. № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», відповідно до Державних  санітарних  норми  та правил, рішень сесій Броварської районної ради від 24.04.2018 № 547-40 позач.-VІІ «Про затвердження Порядку визначення категорії учнів, які забезпечуються безкоштовним харчуванням за рахунок коштів районного бюджету», з метою створення умов для збереження здоров’я учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти району, забезпечення їх якісним, раціональним харчуванням, враховуючи позитивні висновки і рекомендації постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

В и р і ш и л а:

  1. Затвердити Програму організації харчування учнів та вихованців закладів освіти Броварського району на 2020 рік (далі – Програма (додається).
  1. Броварській районній державній адміністрації:

2.1.  Забезпечити організаційне виконання цієї Програми.

2.2.   При формуванні районного бюджету передбачити фінансові призначення на реалізацію заходів Програми.

2.3.  Інформувати районну раду про стан виконання заходів Програми.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.

Голова ради                                                                          С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 893-67-VІІ

Програма


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми  фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2020 рік 

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою надання населенню Броварського району доступної та високоякісної первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вдосконалення матеріально-технічної бази Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спору, охорони здоров’я та соціального захисту та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Затвердити Програму фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2020 рік (додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спору, охорони здоров’я та соціального захисту та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.

Голова ради                                                                                 С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 894-67-VІІ

Програма


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження кошторису витрат комунального закладу Броварської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа» на 2020 рік до Програми розвитку фізичної культури і спорту «Броварщина спортивна» на 2017-2020 роки

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Указом  Президента України від 09 лютого 2016 року № 42/2016 «Про національну стратегію з оздоровчої активності в Україні на період до 2025 року» Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально економічного розвитку, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

 В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити кошторис витрат комунального закладу Броварської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа» на 2020 рік до Програму розвитку фізичної культури і спорту «Броварщина спортивна» на 2017-2020 роки ( додаток 1).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Голова ради                                                                        С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 895-67-VІІ

Додаток 1


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Броварського району на 2020 рік

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту і з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити районну Програму оздоровлення та відпочинку дітей Броварського району на 2020 рік (додається).
  2. Броварській районній державній адміністрації передбачити кошти на фінансування даної Програми при формуванні бюджету Броварського району  на 2020 рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

 Голова ради                                                                                  С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 896-67-VІІ

Програма

Додаток до Програми


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань сприяння інвестиційної діяльності на території району

Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови Броварської районної державної адміністрації Плаксі Ю. С. про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань сприяння інвестиційної діяльності на території району, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків

В И Р І Ш И Л А:

  1. Інформацію про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань сприяння інвестиційної діяльності на території району прийняти до відома.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків.

Голова ради                                                                          С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 897-67-VІІ

Інформація


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження районної програми «Протиепізоотичні заходи та боротьба з хворобами тварин у 2020-2021 роках»

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про ветеринарну медицину України», «Про державну підтримку сільського господарства», з метою підтримки сільськогосподарських товаровиробників продуктів у виробництві стратегічно важливих видів сільськогосподарських продуктів для забезпечення продовольчої безпеки, враховуючі позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Затвердити районну програму «Протиепізоотичні заходи та боротьба з хворобами тварин у 2020-2021 роках (додається).
  2. Контроль  за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку.

Голова ради                                                                                 С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 898-67-VІІ

Програма


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про хід виконання районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2018-2021 роки

Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника Броварської районної державної адміністрації Плаксі Ю.С. про хід виконання районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2018-2021 роки, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань екології та охорони навколишнього середовища, районна рада

 В И Р І Ш И Л А: 

Інформацію про хід виконання районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2018-2021 роки прийняти до відома.

Голова ради                                                                    С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 899-67-VІІ

Інформація


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми діяльності та фінансової підтримки Броварської редакції міськрайонного радіомовлення на 2020 рік

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтею 91 Бюджетного кодексу України,  Законами України «Про телебачення і радіомовлення»,  «Про Цивільну оборону в Україні», Указом  Президента України від 09.12.2000 № 1323 «Про додаткові заходи щодо безперешкодної діяльності засобів масової інформації, дальшого утвердження свободи слова в Україні», враховуючи  позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, з питань комунальної власності, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Програму діяльності    та    фінансової    підтримки Броварської редакції міськрайонного радіомовлення на 2020 рік (додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань комунальної власності та з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

Голова ради                                                                        С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 900-67-VІІ

Програма

Додаток до програми 1

Додаток до програми 2


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми збереження фондів Трудового архіву Броварського району на 2020 рік

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», статтею 91 Бюджетного кодексу України, Законом України «Про національний архівний фонд і архівні установи», з метою збереження архівного фонду Броварського району, враховуючи позитивні висновки і рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Затвердити Програму збереження фондів Трудового архіву Броварського району на 2020 рік (додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності.

Голова  ради                                                                          С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 901-67-VІІ

Програма


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку

Відповідно до пункту 8 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши звіт постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку про свою роботу, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Звіт постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку прийняти до відома.
  2. Роботу постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку визнати задовільною.

Голова ради                                                                        С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 902-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку

Відповідно до пункту 8 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши звіт постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку про свою роботу, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіт постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку.
  2. Рекомендувати постійній комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку:

– активізувати роботу комісії при розробці та розгляді районних програм, проектів рішень ради;

– сприяти в реалізації державної політики в галузі землекористування на районному рівні;

– посилити контроль за виконанням рішень ради, висновків та рекомендацій комісії, вносити власні пропозиції районній раді щодо розгляду питань, віднесених до її компетенції.

  1. Роботу постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку визнати задовільною.

Голова ради                                                                      С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 903-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт постійної комісії районної ради з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків

Відповідно до пункту 8 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши звіт постійної комісії районної ради  з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків про свою роботу, районна рада

 В И Р І Ш И Л А : 

  1. Затвердити звіт постійної комісії районної ради з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків.
  2. Рекомендувати постійній комісії районної ради з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків:

–  брати активну участь при розробці та розгляді районних програм, проектів рішень ради;

– посилити контроль за виконанням рішень ради, висновків та рекомендації комісії, вносити власні пропозиції районній раді щодо розгляду питань, віднесених до її компетенції.

  1. Роботу постійної комісії районної ради з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків визнати задовільною.

 Голова ради                                                                        С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 904-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа»

Заслухавши та обговоривши звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа»  Філіпової Т.А. про роботу закладу, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності та  з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

В и р і ш и л а:

  1. Затвердити звіт директора  Комунального  закладу   Броварської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа».
  2. Роботу Комунального закладу Броварської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школи» визнати задовільною.

Голова ради                                                                   С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 905-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт директора Комунального закладу «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» Броварської районної ради Київської області

Заслухавши та обговоривши звіт директора КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО Куць Т.Г., керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності та з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіт директора КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО.
  2. Роботу КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО визнати задовільною.

Голова ради                                                                     С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 906-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Броварський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»

Заслухавши звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Броварський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Козьменко Т.П., керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про соціальні послуги», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності та з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту,  районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіт директора Комунального закладу Броварської  районної ради «Броварський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»
  2. Роботу Комунального закладу Броварської районної ради «Броварський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» визнати задовільною.

Голова ради                                                                                        С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 907-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт директора Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»

Заслухавши звіт директора Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Дементьєвої  І.А., відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності і з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіт директора Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  2. Роботу Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» визнати задовільною.

 Голова ради                                                                                  С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 908-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Броварська районна централізована бібліотечна система»

 Заслухавши звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Броварська районна централізована бібліотечна система» Кошелєвої Л.В., керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», Законом України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності, з питань освіти, культури сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Затвердити звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Броварська районна централізована бібліотечна система».
  2. Роботу Комунального закладу Броварської районної ради «Броварська районна централізована бібліотечна система» визнати задовільною.

Голова  ради                                                                          С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 909-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт директора Комунального закладу «Броварська районна вечірня загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів із заочною формою навчання Броварського району Київської області»

Заслухавши та обговоривши звіт директора Комунального закладу «Броварська районна вечірня загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів із заочною формою навчання Броварського району Київської області» Ткаченко Л.О. про роботу закладу, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності та з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіт директора Комунального закладу «Броварська районна вечірня загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів із заочною формою навчання Броварського району Київської області»
  2. Роботу Комунального закладу «Броварська районна вечірня загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів із заочною формою навчання Броварського району Київської області» визнати задовільно.

Голова ради                                                                        С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 910-67-VІІ

Звіт


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради  «Школа естетичного виховання (Дитяча школа мистецтв)»

Заслухавши звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Школа естетичного виховання (Дитяча школа мистецтв)» Песляк Н.І., керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, з питань комунальної власності, районна рада

В и р і ш и л а:

  1.   Затвердити звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Школа естетичного виховання (Дитяча школа мистецтв)» (додається).
  2. Роботу Комунального закладу Броварської районної ради «Школа естетичного виховання (Дитяча школа мистецтв)» визнати задовільною.

Голова ради                                                                        С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 911-67-VІІ

Звіт


 

БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження нової редакції Статуту  Комунального підприємства  «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Доповнити пункт 1.3. розділу 1 Статуту Комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області підпунктом 1.3.1. наступним змістом:
  • 3.1. Співзасновниками Комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області можуть бути інші юридичні особи за згодою Засновника.
  1. Затвердити нову редакцію Статуту Комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області (додається).
  2. Директору Комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області здійснити реєстрацію Статуту відповідно до вимог чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності.

Голова ради                                                                           С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 912-67-VІІ

Статут


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін та доповнень та затвердження нової редакції Статуту Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради  «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги та положень про його підрозділи, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29.07.2016 року №801,   враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, з питань комунальної власності, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни та доповнення до Статуту Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (таблиця додається).

–  виключити з пункту 7.1 розділу 7  « Невідкладна медична допомога»;

– пункт 7.4 розділу 7 «До складу Підприємства входять» в підрозділах   7.4.1 – 7.4.19 виключити слово «медична» та прописувати просто «амбулаторія загальної практики – сімейна медицина».

  1. Враховуючи зміни та доповнення, викласти Статут Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» в новій редакції (додається).
  2. Директору Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» здійснити реєстрацію Статуту в новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності.

Голова ради                                                                                    С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 913-67-VІІ

Таблиця

Статут


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про погодження штатного розпису Комунального підприємства «Трудовий архів Броварського району» Броварської районної ради Київської області на 2020 рік

 Розглянувши лист директора Комунального підприємства «Трудовий архів Броварського району» Броварської районної ради Київської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 6.2 Статуту Комунального підприємства «Трудовий архів Броварського району» Броварської районної ради Київської області, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, районна рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Погодити штатний розпис Комунального підприємства «Трудовий архів Броварського району» Броварської районної ради Київської області на 2020 рік, що додається (додаток 1).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності.

Голова ради                                                                              С.М. Гришко

 м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 914-67-VІІ

Додаток 1


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін до рішення сесії районної ради  VІI скликання від 18 грудня 2018 року № 68651 позач.-VІI «Про районний бюджет Броварського району на 2019 рік» та додатків до нього

 Розглянувши пропозиції управління фінансів Броварської районної державної адміністрації, керуючись статтями 78, 93 та 101 Бюджетного кодексу України, згідно Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік», відповідно до  пункту 17 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

 В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести наступні зміни до рішення сесії районної ради VІI скликання від 18 грудня 2018 року № 686-51 позач.-VІI «Про районний бюджет Броварського району на 2019 рік» та додатків до нього:

1.1. У абзаці першому пункту 1 цифри “693 484,227”, “691336,218”, “2 148,009” замінити на “731 031,07636”, “707 887,04936”,  “23 144,027”.

1.2. У абзаці другому пункту 1 цифри “693 484,227”, “686 755,416”, “6 728,811” замінити на “769 698,79171”, “690 111,89465”, “79 586,89706”.

1.3. У абзаці третьому пункту 1 цифри “4 502,820” замінити на “56 377,50006”.

1.4. У абзаці четвертому пункту 1 цифри “4 502,820” замінити на                     “56 377,50006”.

1.5. У пункті 5 цифри “63 899 575,00” замінити на “116 917 801,35”.

1.6. Направити вільні лишки загального фонду, що утворилися станом на 01.01.2019 року:

1.6.1. по загальному фонду районного бюджету в сумі 5322,91593 тис. грн по головних розпорядниках:

– райдержадміністрація                  – 384,42948 тис. грн;

– районна рада                                – 113,9 тис. грн;

– відділ освіти                                  – 1246,17945 тис. грн;

– управління соціального захисту  – 820,0 тис. грн;

– відділ культури                             – 808,407 тис. грн;

– управління фінансів                      – 1950,0 тис. грн.

1.6.2. по спеціальному фонду районного бюджету в сумі 33279,42942 тис. грн по головних розпорядниках:

– районна рада                                  – 2005,0 тис. грн;

– райдержадміністрація                    – 688,0 тис. грн;

– відділ освіти                                    – 21635,20142 тис. грн;

– управління соціального захисту    – 100,0 тис. грн;

– відділ культури                               – 883,105 тис. грн;

– управління фінансів                        – 7968,123 тис. грн.

1.7. Направити вільні лишки спеціального фонду, що утворилися станом на 01.01.2019 року по головному розпоряднику:

– управління фінансів                       – 65,370 тис. грн.

  1. Внести зміни у додатки 1, 2, 3, 5, 6, 7 до рішення, виклавши їх у новій редакції.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.

Голова  ради                                                                       С.М. Гришко

м. Бровари

26 грудня 2019 року

№ 915-67-VІІ

Пропозиції

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7