26 позачергова сесія Броварської районної ради VІІ скликання

БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Генеральної прокуратури України, Національного агентства з питань запобігання корупції

Заслухавши та обговоривши звернення депутатських фракцій районної ради «Броварська районна організація Радикальна партія Олега Ляшка», «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», «Броварська районна організація «Наш край», «Всеукраїнське об’єднання «Свобода» та керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків, з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Підтримати звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП), Генеральної прокуратури України, Національного агентства з питань запобігання корупції, щодо скасування рішення НКРЕКП про затвердження щомісячної абонентської плати за використаний газ (додається).
  2. Доручити голові районної ради направити зазначене рішення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Генеральної прокуратури України, Національного агентства з питань запобігання корупції.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків.

Голова ради                                         С.М.Гришко           
 

м. Бровари
06 квітня 2017 року
№ 309-26 позач.-VІІ

Додаток


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про підтримку депутатського звернення фракції «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» у Броварській районній раді VІІ скликання до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі

Відповідно до Конституції України, статтей 43, 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи позитивні висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Підтримати звернення депутатів фракції «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» у Броварській районній раді VІІ скликання до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо недопущення скасування мораторію на продаж сільськогосподарської землі, що додається.
  2. Доручити голові районної ради направити звернення за належністю до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України для відповідного розгляду.
  3. Виконавчому апарату опублікувати дане рішення та звернення на офіційному сайті Броварської районної ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

Голова ради                                         С.М.Гришко           
 

м. Бровари
06 квітня 2017 року
№ 310-26 позач.-VІІ

Додаток