Привітання з ювілейним Днем народження Почесного громадянина Броварського району Слободянюка Леоніда Володимировича

09 серпня 2024 року відзначає своє 80-річчя Почесний громадянин Броварського району, голова Броварської районної ради з 1994 по 2006 років  Слободянюк Леонід Володимирович.

З цієї нагоди у приміщенні Броварської районної ради привітати ювіляра зібралися його колишні колеги, які вже стали давніми друзями, та представники чинного керівництва району. З вітальним словом до Леоніда Володимировича звернулися виконуючий обов’язки голови Броварської районної державної адміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, голова Броварської районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови районної ради  Валентина ШУЛЬГА. З подякою за багаторічну працю ювіляру урочисто було вручено  Відзнаку голови Броварської районної державної адміністрації та Подяку Броварської районної ради з  цінним подарунком. Вітання Леоніду Володимировичу також висловили Почесні громадяни Броварського району Тетяна РУДЕНКО, Валерій КАЛАШНИК, Сергій ПЛАКСЯ, голова Броварської райдержадміністрації 1996-1998 років Володимир ХОМЕНКО, керівництво та представники райкому профспілки працівників державних установ, працівників агропромислового комплексу.

Шановний Леоніде Володимировичу!

Дякуємо за вашу багаторічну працю та за досвід, яким ви ділилися із підлеглими та колегами, за новаторський підхід до роботи, за ваші моральні якості та за приклад того, яким має бути керівник.

Вітаємо вас із ювілейним днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, миру, тепла від рідних та близьких вам людей, наснаги у справах. Нехай досягаються поставлені цілі, а у майбутньому  настануть лише світлі, сповнені радістю дні.