Спільне засідання постійних комісій районної ради з питань комунальної власності та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, засідання президії та 38 позачергової сесії

17.10.2024 року у Великій залі адмінбудівлі Броварської районної ради відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань комунальної власності та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, засідання президії та 38 позачергової сесії.  На порядок денний було винесено 1 питання, а саме: «Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність іншого окремо індивідуально визначеного майна».

За висновками і рекомендаціями спільного засідання постійних комісій та президії районної ради було ухвалено відповідне рішення сесії.

У засіданні брали участь голова районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови ради Валентина ШУЛЬГА, виконувач обов’язків голови Броварської райдержадміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, начальник відділу з питань оборони Броварської райдержадміністрації Ігор БАБУНИЧ.

Відеозаписи засідань можна переглянути за посиланнями: