Спільні засідання постійних комісій, засідання президії та чергової сесії Броварської районної ради

12.09.2024 року у Броварській районній раді відбувся ряд засідань, а саме:

– спільне засідання постійних комісій з питань комунальної власності, з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку;

– спільне засідання постійних комісій з питань екології та охорони навколишнього середовища, з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків та з питань земельних відносин, агропромислового розвитку;

– засідання президії;

– засідання чергової сесії Броварської районної ради.

Засідання сесії розпочалося із урочистої частини –  нагородження. На порядок денний сесії були винесені питання, розглянуті на засіданнях постійних комісій, щодо них на сесії прийняті рішення:

  1. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2024 рік за І півріччя.
  2. Про хід виконання Програми організації територіальної оборони в Броварському районі на 2024-2025 роки.
  3. Про хід виконання Програми відзначення та вшанування окремих працівників, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у державній, виробничій, творчій та інших сферах діяльності, на 2023-2024 роки.
  4. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань вжиття необхідних заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відповідно до закону, інформування про них населення, залучення в установленому законом порядку до цих робіт підприємств, установ та організацій, а також населення.
  5. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань розвитку охорони здоров’я, сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері охорони здоров’я.
  6. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань підготовки пропозицій до програм соціально-економічного та культурного розвитку, розвитку молоді відповідно областей та загальнодержавних програм економічного, науково-технічного, соціального та культурного розвитку України.
  7. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Броварської районної ради Київської області VІІІ скликання.
  8. Про внесення змін до Регламенту Броварської районної ради Київської області VIII скликання.
  9. Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність іншого окремого індивідуально визначеного майна.
  10. Про присвоєння звання “Почесний громадянин Броварського району”

У засіданнях брали участь голова Броварської районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови ради Валентина ШУЛЬГА, виконувач обов’язків голови Броварської районної державної адміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, керівники структурних підрозділів Броварської районної державної адміністрації.