Проєкт рішення “Про внесення змін до Положення про постійні комісії Броварської районної ради Київської області VIІI скликання”

БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін до Положення про постійні комісії Броварської районної ради Київської області VIІI скликання

 Відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування» № 3590-IX від 22.02.2024 року, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи  позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Внести наступні зміни до Положення про постійні комісії Броварської районної ради Київської області VIІI скликання, затвердженого рішенням ради від 10.12.2020 року №11-2-VIІI, а саме: статтю 8 «Порядок проведення засідань постійних комісій» розділу ІІІ «Організація роботи постійних комісій ради» доповнити абзацом: – «засідання постійних комісій підлягають відеофіксації з подальшим зберіганням відеозапису засідань не менше п’яти років. Відеозапис засідань постійних комісій оприлюднюється в частині, що не містить інформації з обмеженим доступом відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», невідкладно після закінчення засідання, але не пізніше наступного дня після проведення засідання, на офіційному веб-сайті ради чи в інший спосіб із забезпеченням відкритого доступу до відеозапису».
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку. 

 

Голова ради                                                                      Сергій ГРИШКО

м. Бровари

___________ 2024 року

№ _____________