Спільне засідання постійних комісій, президії та 36 позачергової сесії Броварської районної ради

05.06.2024 року у Броварській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань комунальної власності та з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, засідання президії та 36 позачергової сесії районної ради.

Під час спільного засідання постійних комісій депутати розглянули такі питання:

  1. Про дострокове припинення повноважень депутата Броварської районної ради Vlll скликання ЗОРІНА Руслана Валентиновича.
  2. Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність (військових частин А7302, А4639) іншого окремого індивідуально визначеного майна.

У результаті обговорення за відповідними висновками і рекомендаціями питання були винесені на порядок денний президії та 36 позачергової сесії районної ради. Щодо кожного з питань були прийняті рішення сесії.

У засіданнях взяли участь виконувач обов’язків голови Броварської райдержадміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, заступник голови Броварської райдержадміністрації Ольга ЮРЧЕНКО, начальник відділу з питань оборони Броварської райдержадміністрації Ігор БАБУНИЧ, заступник голови ради Валентина ШУЛЬГА. Головував на засіданнях сесії та президії голова ради Сергій ГРИШКО.

Під час спільного засідання постійних комісій Броварської районної ради

Доповідає Ігор Бабунич

Засідання президії районної ради

Слово надано Руслану Зоріну

Із засідання сесії районної ради