Засідання постійних комісій, президії та 35 позачергової сесії Броварської районної ради

30.05.2024 року у Броварській районній раді відбулися засідання 8-ми постійних комісій, президії та 35 позачергової сесії районної ради. За підсумками  вивчення питань депутатами на комісіях та президії районної ради на порядок денний сесії були винесені такі питання:

  1. Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність (в\ч А7302) іншого окремого індивідуального визначеного майна.
  2. Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність (5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Київській області) іншого окремого індивідуального визначеного майна.
  3. Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2024 рік за І квартал.
  4. Про хід виконання Програми організації територіальної оборони в Броварському районі на 2024-2025 роки.
  5. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань сприяння відродженню осередків традиційної народної творчості, національно-культурних традицій населення, роботі творчих спілок національно-культурних товариств, асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері культури.
  6. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, щодо забезпечення відповідно до законодавства розвитку науки, усіх видів освіти.
  7. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань організації охорони, реставрації, використання пам’яток історії та культури, архітектури і містобудування, палацово-паркових, паркових та садибних комплексів, природних заповідників місцевого значення.
  8. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань сприяння розвитку молодіжної інфраструктури, молодіжних центрів, інших суб’єктів молодіжної роботи.
  9. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань затвердження маршрутів і графіків руху місцевого пасажирського транспорту незалежно від форм власності, узгодження цих питань стосовно транзитного пасажирського транспорту.
  10. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань залучення в порядку, встановленому законом, підприємств, установ та організацій, які не належать до комунальної власності, до участі в обслуговуванні населення відповідної території, координація цієї роботи.
  11. Про внесення змін до рішення сесії районної ради № 353-33 позач.–VIII від 23 січня 2024 року «Про затвердження витрат на утримання районної ради та її виконавчого апарату на 2024 рік».
  12. Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності Броварської районної державної адміністрації та Броварської районної ради в засобах масової інформації та інформування населення Броварщини на 2024-2025 роки.
  13. Про внесення змін до Положення про постійній комісії Броварської районної ради Київської області VIII скликання.
  14. Про внесенн змін до рішення сесії районної ради від 15 грудня 2022 року № 280-24-VIII «Про затвердження списку присяжних Броварського міськрайонного суду Київської області».
  15. Про затвердження списку присяжних Баришівського районного суду Київської області.
  16. Про затвердження списку присяжних Згурівського районного суду Київської області.
  17. Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність (Головне управління Національної поліції в Київській області) іншого окремого індивідуально визначеного майна.
  18. Різне.

По завершенню обговорення щодо кожного з питань були прийняті відповідні рішення сесії.

У засіданнях брали участь виконуючий обов”язки голови Броварської райдержадміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, заступник голови Броварської райдержадміністрації Ольга ЮРЧЕНКО, начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської райдержадміністрації Ольга БІЛАНОВСЬКА, начальник відділу з питань оборони Броварської райдержадміністрації Ігор БАБУНИЧ, начальник відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Броварської райдержадміністрації Валентина ЯКСУН, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Броварської районної державної адміністрації – головний бухгалтер Ольга ПУЖЕВИЧ. Засідання сесії та президії провів голова ради Сергій ГРИШКО спільно із заступником голови ради Валентиною ШУЛЬГОЮ.

На зображених нижче  фото  – робота спільного засідання постійних комісій з питань комунальної власності та з питань з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.

Під час засідання президії районної ради

У ході роботи спільного засідання постійних комісій  з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, з питань екології та охорони навколишнього середовища, з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків 

Фото зроблені під час засідання сесії районної ради