Спільне засідання постійних комісій, засідання президії та 34 чергової сесії районної ради

14.03.2024 року у Великій залі адмінбудівлі Броварської районної ради відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, з питань екології та охорони навколишнього середовища, з питань комунальної власності та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку. На порядок денний було винесено 11 питань, а саме:

  1. Звіт про виконання плану роботи районної ради за 2023 рік.
  2. Звіт про виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку за 2023 рік.
  3. Про затвердження Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2024 рік.
  4. Про хід виконання районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2022-2026 роки.
  5. Про хід виконання Програми містобудівної діяльності Броварського району на період 2022-2024 роки.
  6. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань видачі замовникам відповідно до законодавства містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок, розташованих на територіях територіальних громад, у яких не утворені уповноважені органи містобудування та архітектури.
  7. Звіт про виконання Програми відновлення житлових будинків та прибудинкових споруд, пошкоджених внаслідок бойових дій на території Броварського району Київської області на 2022-2023 роки.
  8. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою, з питань забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку району, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів.
  9. Про затвердження Програми висвітлення діяльності Броварської районної державної адміністрації та Броварської районної ради в засобах масової інформації та інформування населення Броварщини на 2024-2025 роки.
  10. Про затвердження Програми фінансового забезпечення функціонування Броварської районної державної адміністрації Київської області та її структурних підрозділів для виконання та реалізації повноважень, делегованих Броварською районною радою Київської області на 2024-2026 роки.
  11. Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність іншого окремого індивідуально визначеного майна.

Всі питання розглянуті, щодо них ухвалено висновки та рекомендації. У засіданні брали участь голова районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови ради Валентина ШУЛЬГА, перший заступник голови Броварської райдержадміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, начальник відділу фінансів Броварської райдержадміністрації Олена МИРГОРОДСЬКА, начальник відділу містобудування та архітектури Броварської райдержадміністрації, головний архітектор Микола ДІДУХ,  начальник відділу з питань цивільного захисту Броварської райдержадміністрації Віктор ШИБІКО, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Броварської районної державної адміністрації – головний бухгалтер Ольга ПУЖЕВИЧ, начальник відділу комунікації та взаємодії з органами місцевого самоврядування Броварської райдержадміністрації Владислав МІНЧЕНКО.

Також цього дня у Броварській районній раді відбулося засідання Президії та 34 чергової сесії районної ради. Всі питання згідно повістки денної були розглянуті, щодо них ухвалені рішення сесії. Під час засідання відбулося відзначення Подяками Броварської районної ради та Київської обласної ради відповідно з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня та Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Також з нагоди 2 річниці визволення Броварщини від російських загарбників голова Броварської райдержадміністрації Володимир МАЙБОЖЕНКО вручив грамоти Броварської РДА.
На засіданні сесії був присутній голова Спілки морських піхотинців України Юрій ГОЛОДОВ, який  з нагоди Дня добровольця відзначив Подяками Спілки  морських піхотинців України  підприємців та підприємства Броварщини, що надавали і надають  продовольчу допомогу військовослужбовцям під час російського вторгнення в Україну.