Київський національний університет будівництва і архітектури запрошує школярів-абітурієнтів до вступу

Київський національний університет будівництва та архітектури (КНУБА) є провідним навчальним закладом в Україні з підготовки фахівців для будівельної галузі. Заснований університет у 1930 році. За всі роки свого існування підготував понад 80 тисяч інженерів і архітекторів, у тому числі близько 6 тисяч спеціалістів для 120 країн. В даний час в університеті навчається близько 10 000 студентів.

На 7 факультетах університету: 31 спеціальність та 108 освітніх програм. Форми навчання: денна, заочна, програми подвійних дипломів.

До послуг студентів – 6 навчальних корпусів, комп’ютерні класи, сучасні навчальні аудиторії, 3 читальні зали, 8 гуртожитків на 3500 мешканців, їдальня, студентське кафе, спортивний комплекс із стадіоном, басейном.

Працевлаштування студентів по завершенню навчання здійснюється в таких провідних будівельних організаціях та фірмах України: ХК “Київміськбуд”, ДБК-4, “Київпроект”, ЗАТ “Метробуд”, ВАТ “Будмеханізація”, “Агромат”, “Епіцентр К”, “Укренергомонтаж” та інші.

КНУБА має 35 міжнародних договорів про наукову і освітню співпрацю. Для студентів та викладачів функціонують навчальні та наукові програми з університетами Полщі, Австрії, Німеччини, Швеції, Іспанії, Латвії, Болгарії, Вірменії, Китаю та багатьох інших країн, які передбачають отримання подвійних дипломів.

Київський національний університет будівництва і архітектури запрошує школярів-абітурієнтів до вступу