Спільне засідання постійних комісій, засідання Президії та 31 чергової сесії Броварської районної ради

14 грудня 2023 року у Броварській районній раді відбулися; спільне засідання постійних комісій з питань екології та охорони наколишнього середовища і з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, засідання Президії та 31 чергової сесії Броварської районної ради.

У повістці денній 31 чергової сесії питання: 

  1. Про районний бюджет Броварського району на 2024 рік.
  2. Про внесення змін до рішення сесії районної ради VІІІ скликання від 15 грудня 2022 року № 258-24-VІІІ «Про районний бюджет Броварського району Київської області на 2023 рік» та додатків до нього.
  3. Про затвердження плану роботи районної ради на 2024 рік.
  4. Звіт голови Броварської районної ради щодо його діяльності.
  5. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік за 9 місяців.
  6. Звіт про виконання Програми організації територіальної оборони в Броварському районі на 2021-2023 роки.
  7. Про затвердження Програми організації територіальної оборони в Броварському районі на 2024 – 2025 роки.
  8. Звіт про виконання Програми висвітлення діяльності Броварської районної державної адміністрації та Броварської районної ради в засобах масової інформації та інформування населення Броварщини на 2022-2023 роки.
  9. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань сприяння інвестиційної діяльності на території району.
  10. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань забезпечення відповідно до законодавства розвитку фізичної культури і спорту, туризму сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді.
  11. Про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району у комунальну власність Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області.
  12. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради № 526-28-VІ від 12 вересня 2013 року «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Броварського району».
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Перемога Броварського району Київської області.
  14. Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність іншого окремого індивідуального визначеного майна (основного засобу).
  15. Звіт постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.
  16. Звіт постійної комісії з питань земельних відносин, агропромислового розвитку.
  17. Звіт постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.
  18. Звіт постійної комісії з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку.
  19. Звіт постійної комісії з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків.
  20. Звіт постійної комісії з питань екології та охорони навколишнього середовища.
  21. Звіт постійної комісії з питань комунальної власності.
  22. Звіт постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.
  23. Різне.

У “Різному” депутати розглянули звернення Фракції політичної партії “Європейська Солідарність” в Броварській районній раді”.

Всі питання порядку денного розглянуті та прийняті відповідні рішення.

У засідані сесії брали участь голова Броварської райдержадміністрації Володимир МАЙБОЖЕНКО, заступник голови Броварської райдержадміністрації Ольга ЮРЧЕНКО. Вів засідання сесії голова Броварської районної ради Сергій ГРИШКО.

Почесною відзнакою Броварської районної ради “Знак пошани”, Подякою Броварської районної ради з врученням цінного подарунку, Грамотою Броварської районної державної адміністрації з врученням цінного подарунку, ПодякоюКиївської обласної ради та нагрудним знаком Київської обласної ради “За заслуги перед Київщиною”  відзначено волонтерів, працівників органів місцевого самоврядування Броварського району та депутатів Броварської районної ради з нагоди Дня волонтерів, Дня місцевого самоврядування та перемоги у Чемпіонаті з боксу України у середній вазі.