Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту молоді

13.12.2023 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту молоді. У ньому взяли участь голова районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови ради Валентина ШУЛЬГА, заступник голови райдержадміністрації Ольга ЮРЧЕНКО, начальник відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Броварської райдержадміністрації Валентина ЯКСУН,  начальник відділу фінансів Броварської райдержадміністрації Олена МИРГОРОДСЬКА, начальник відділу освіти, молоді та спорту Броварської райдержадміністрації Ольга БІЛАНОВСЬКА.

На засіданні розглядалися нижченаведені питання:

  1. Про районний бюджет Броварського району на 2024 рік.
  2. Про затвердження плану роботи районної ради на 2024 рік.
  3. Звіт голови Броварської районної ради щодо його діяльності.
  4. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік за 9 місяців.
  1. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань забезпечення відповідно до законодавства розвитку фізичної культури і спорту, туризму сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді.
  2. Звіт постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Щодо всіх заслуханих питань депутати ухвалили відповідні висновки та рекомендації. Всі питання рекомендовано до розгляду на сесії.