Вітання з Днем місцевого самоврядування

Шановні голови,  депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування Броварського району! 

Щиро вітаємо вас з Днем місцевого самоврядування! 

7-го грудня, наше професійне свято, святкуємо ми його в нелегких умовах і сьогодні під час широкомасштабного вторгнення, місцеве самоврядування в Україні відіграє важливу роль у зміцненні державності та її обороноздатності.

Перед нами стоять нові виклики та ми спільними зусиллями впевнено їх долаємо, показуючи свої найкращі риси: наполегливість, самовідданість, професіоналізм, організованість, відповідальність, принциповість та патріотизм.

Саме ми – представники місцевого самоврядування, знаходячись найближче до людей, найкраще знаємо їх проблеми та готові зробити усе, щоб їх вирішити, представляючи інтереси громади, забезпечуємо право кожного бути почутим. Майбутнє нашої країни неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

Війна об’єднала нас всіх навколо спільної мети  – стати надійним тилом для наших воїнів, опорою для внутрішньо переміщених осіб та надійним захистом для всього населення громади і ми невтомно й відповідально працюємо задля досягнення цієї мети.

Віримо – витримаємо, вистоїмо та обов’язково переможемо! 

З нагоди свята щиро дякуємо усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм у розбудові нашої держави.

 Вітаємо всіх причетних з професійним святом та бажаємо здоров’я, витримки, терпіння, оптимізму та нових професійних здобутків.

Єднаємось та працюємо далі задля розвитку нашої громади та перемоги України! 

 

В.о.голови ради                                   Валентина ШУЛЬГА