Спільне засідання постійних комісій з питань комунальної власності та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, засідання президії та 30 позачергової сесії Броварської районної ради

24.10.2023 року у Броварській районній раді відбулися засідання постійних комісій з питань комунальної власності та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, засідання президії і 30 позачергової сесії.

На порядок денний було винесено питання: “Про надання згоди на безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у державну власність іншого окремого індивідуально визначеного майна (основних засобів, інших необоротних матеріальних активів та товарно-матеріальних цінностей)”. Сесія підтримала проект рішення з вищезазначеного питання, депутати ухвалили відповідне рішення.

У засіданнях взяли участь голова Броварської районної державної адміністрації Володимир МАЙБОЖЕНКО,  заступники голови Броварської районної державної адміністрації  Олексій ДОРОШЕНКО та Ольга ЮРЧЕНКО, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Броварської районної державної адміністрації – головний бухгалтер Ольга ПУЖЕВИЧ.

Провела засідання президії та 30 позачергової сесії заступник голови ради Валентина ШУЛЬГА.