Вітання голови Броварської районної ради з нагоди 100-річчя від дня утворення Броварського району

Шановні  земляки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 100-річчя від дня утворення району!

День району — це гарна нагода віддати шану тим, хто творив і творить історію району, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ.

Як відомо, історія – це не тільки те, що відбувалося протягом певного періоду, а й те, що люди, громада, суспільство визнали за потрібне пам’ятати. Тому відрадно, що за роки становлення і розвитку Броварщини, її жителям є чим пишатися, на кого рівнятися, над чим працювати надалі.

Обличчя району – це, передусім, його мешканці! Саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці він живе. Особисто дякую всім жителям району, які небайдужі до долі району. Це перш за все представники старшого покоління — мудрі наставники, які повсякчас є прикладом безкорисного служіння малій Батьківщині. Адже весь цей час, навчаючись у старшого покоління, намагаючись зберегти та примножити надбане батьками, мешканці району трудилися та створювали, запроваджували та досягали.

Прагнення до позитивних змін, до стабільного майбутнього нашого краю  і сьогодні об’єднує жителів району – працівників сільського господарства, соціальної сфери, підприємців, громадських активістів та усіх тих, хто спрямовує власний потенціал та досвід, сили та знання на благо розвитку нашого району.

Мешканці нашого району працьовиті і гостинні люди, які люблять свій край, примножують його красу та завжди щиро запрошують і приймають гостей.

Вітаю й нашу перспективну, освічену молодь, якій судилося визначати долю нашого району в майбутньому. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись і залишився назавжди.

Зараз нам доводиться проходити нелегкі випробування, переживати гіркі втрати воєнного часу, окупацію, звірства, руйнування. Та ми – сильні і єдині у нашому прагненні вільно жити на рідній землі, у своїй країні. За це стоять наші мужні доньки і сини на передовій. Висловлюю вдячність всім воїнам, які зараз перебувають на полі бою. Віддаю шану героям-землякам, які полягли за наше майбутнє.

Дякую усім жителям району за небайдужість, активну позицію, особистий внесок у розвиток нашого краю. Разом ми дружна і велика сім’я, яка прагне створити зручність, комфорт і затишок у рідному домі.

Вірю в наше гідне майбутнє, щоб наш район та і вся держава розквітала і розвивалась під мирним небом.

Від усієї душі бажаю нам усім Перемоги! Злагоди, єдності, добробуту та Божого благословення! Нехай же і надалі процвітає наш район, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, а ми з вами будемо робити все від нас залежне.