Засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку

14.09.2023 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, на якому розглядалися нижченаведені питання:

  1. Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік за І півріччя.
  2. Про хід виконання Програми відзначення та вшанування окремих працівників, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у державній, виробничій, творчій та інших сферах діяльності  на 2023-2024 роки.

Щодо усіх питань були ухвалені висновки та рекомендації. У засіданні взяли участь заступник голови Броварської районної ради Валентина ШУЛЬГА, перший заступник голови Броварської райдержадміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, начальник відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Броварської райдержадміністрації Валентина ЯКСУН, начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської райдержадміністрації Ольга БІЛАНОВСЬКА, начальник відділу організаційної роботи та забезпечення діяльності керівництва Олеся РОГАЧ.