Спільне засідання постійних комісій з питань земельних відносин та агропромислового розвитку, з питань комунальної власності, з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, з питань екології та охорони навколишнього середовища

14.09.2023 року у Броварській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій з питань земельних відносин та агропромислового розвитку, з питань комунальної власності, з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, з питань екології та охорони навколишнього середовища.  У засіданні взяли участь заступник голови Броварської районної ради Валентина ШУЛЬГА, перший заступник голови Броварської райдержадміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, начальник відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Броварської райдержадміністрації Валентина ЯКСУН,  начальник відділу з питань цивільного захисту Броварської райдержадміністрації Віктор ШИБІКО. На порядок денний були винесені такі питання:

  1. Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік за І півріччя.
  2. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань вжиття необхідних заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відповідно до закону, інформування про них населення, залучення в установленому законом порядку до цих робіт підприємств, установ та організацій, а також населення.

Всі питання порядку денного розглянуто, щодо них ухвалено висновки та рекомендації.