Спільне засідання постійних комісій з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту молоді

13 вересня 2023 року у Броварській районній раді відбулося cпільне засідання постійних комісій з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту молоді, на якому розглядалися питання:

  1. Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік за І півріччя.
  2. Про хід виконання Програми відзначення та вшанування окремих працівників, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у державній, виробничій, творчій та інших сферах діяльності на 2023-2024 роки.
  3. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань розвитку охорони здоров’я, сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері охорони здоров’я.
  4. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань забезпечення виконання заходів з відстеження результативності регуляторних актів прийнятих районною радою.

Всі питання порядку денного розглянуті, щодо них члени комісії ухвалили висновки і рекомендації. У засіданні взяли участь голова Броварської районної ради Сергій ГРИШКО,  заступник голови ради Валентина  ШУЛЬГА,  начальник відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Броварської райдержадміністрації Валентина ЯКСУН, начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської райдержадміністрації Ольга БІЛАНОВСЬКА.