Засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку

12 вересня 2023 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку, на якому розглядалися питання:

  1. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік за І півріччя.
  2. Про делегування повноважень Броварської районної ради Броварській районній державній адміністрації.
  3. Про внесення змін до рішення сесії Броварської районної ради від 15 грудня 2022 року № 254-24-VІІІ «Про затвердження плану роботи Броварської районної ради VІІІ скликання на 2023 рік».
  4. Про зміни у складі постійних комісій Броварської районної ради VІІIскликання.

Щодо всіх питань члени комісії ухвалили висновки і рекомендації. У засіданні взяли участь заступник голови Броварської районної ради Валентина  ШУЛЬГА, перший заступник голови Броварської райдержадміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, керуюча справами виконавчого апарату Броварської районної ради Світлана МАКСАК, начальник відділу економічного, агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Броварської райдержадміністрації Валентина ЯКСУН, начальник юридичного відділу Броварської райдержадміністрації Вячеслав Мартиненко.