Засідання президії Броварської районної ради

15.06.2023   відбулося засідання президії Броварської районної ради. У ході роботи було розглянуто 13 питань:

  1. Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік за І квартал.
  2. Про хід виконання Програми забезпечення діяльності Броварської районної організації ветеранів війни і праці, Збройних сил,правоохоронних органів на 2021-2025 роки.
  3. Про виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань сприяння відродженню осередків традиційної народної творчості, національно-культурних традицій населення, роботі творчих спілок національно-культурних товариств, асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері культури.
  4. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою щодо забезпечення відповідно до законодавства розвитку науки, усіх видів освіти.
  5. Про виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з підготовки питань про визначення у встановленому законом порядку території, вибір, вилучення (викуп) і надання землі для містобудівних потреб, визначених містобудівною документацією.
  6. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань затвердження маршрутів і графіків руху місцевого пасажирського транспорту незалежно від форм власності, узгодження цих питань стосовно транзитного пасажирського транспорту.
  7. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань залучення в порядку, встановленому законом, підприємств, установ та організацій, які не належать до комунальної власності, до участі в обслуговуванні населення відповідної території, координація цієї роботи.
  8. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Броварського району».
  9. Про передачу земельних ділянок із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у комунальну власність Згурівської селищної ради.
  10. Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 29.07.2021 року № 140-12-позач.-VIII «Про затвердження списку присяжних Баришівського районного суду Київської області».
  11. Про внесення змін до Програми організації Територіальної оборони в Броварському районі на 2021-2023 роки, в новій редакції.
  12. Про затвердження звільнення директора Комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області.
  13. Про звернення до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо внесення до річного плану шляхових робіт на внутрішніх водних шляхах днопоглиблювальні роботи річки Десна на території Броварського району Київської області.

За результатами розгляду, всі питання винесені на розгляд сесії.