Спільне засідання постійних комісій з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку і з питань комунальної власності

14.06.2023 у Броварській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку і з питань комунальної власності.

На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рікза І квартал.         
  2. Про внесення змін та доповнень до Програми організації Територіальної оборони в Броварському районі на 2021 – 2023 роки, в новій редакції.
  3. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Броварського району».
  4. про затвердження звільнення директора Комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області
  5. Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 07.2021 року № 140-12 позач.-VIII «Про затвердження списку присяжних Баришівського районного суду Київської області».

За результатами розгляду питань депутати ухвалили відповідні висновки і рекомендації. У роботі засідання взяли участь голова Броварської районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови Броварської районної ради Валентина ШУЛЬГА та перший заступник голови Броварської райдержадміністрації Олексій ДОРОШЕНКО.