Спільне засідання постійних комісій з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків і з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту

13.06.2023 у Броварській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків і з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік за І квартал.
  2. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань залучення в порядку, встановленому законом, підприємств, установ та організацій, які не належать до комунальної власності, до участі в обслуговуванні населення відповідної території, координація цієї роботи.
  3. Про хід виконання Програми забезпечення діяльності Броварської районної організації ветеранів війни і праці, Збройних сил, правоохоронних органів на 2021-2025 роки.
  4. Про виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань сприяння відродженню осередків традиційної народної творчості, національно-культурних традицій населення, роботі творчих спілок національно-культурних товариств, асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері культури.
  5. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою щодо забезпечення відповідно до законодавства розвитку науки, усіх видів освіти.

За результатами розгляду питань депутати ухвалили відповідні висновки і рекомендації. У роботі засідання взяла участь заступник голови Броварської районної ради Валентина ШУЛЬГА.