Спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, та з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку

16.03.2023 у Броварській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, та з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку.

На порядок денний засідання було винесено такі питання:

  1. Звіт про виконання плану роботи Броварської районної ради за 2022 рік.
  2. Звіт про виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району за 2022 рік.
  3. Про внесення змін до Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2023 рік.
  4. Про хід виконання Програми містобудівної діяльності Броварського району на період 2022-2024 роки.
  5. Про хід виконання Програми відновлення житлових будинків та прибудинкових споруд, пошкоджених внаслідок бойових дій на території Броварського району Київської області на 2022-2023 роки.
  6. Про внесення змін до рішення сесії районної ради VIІI скликання від 15 грудня 2022 року № 258-24-VIІI «Про районний бюджет Броварського району Київської області на 2023 рік» та додатків до нього.
  7. Розгляд листа в.о. директора КП «Броварирай ВУОШЇ» Запольського Л.П. щодо вирішення питання виділення із бюджету Броварського району коштів у сумі 173 798,80 грн. для виплати виробничому персоналу КП «Броварирай ВУОШЇ» розрахункових та сплати податків з них, виплати заробітної плати адмінперсоналу за грудень 2022 року, розрахункових та сплати податків з них.
  8. Різне.

За результатами розгляду депутати ухвалили висновки та рекомендації. У засіданні брали участь голова Броварської районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови ради Валентина Шульга, заступник голови Броварської районної державної адміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, начальник відділу фінансів Броварської райдержадміністрації Олена МИРГОРОДСЬКА, в.о. директора КП «Броварирай ВУОШЇ» Леонід ЗАПОЛЬСЬКИЙ.