Спільне засідання постійних комісій з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку та з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту

15.03.2023 у Броварській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку та з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Звіт про виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району за 2022 рік.
  2. Звіт про виконання плану роботи Броварської районної ради за 2022 рік.
  3. Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 29.07.2021 року № 140-12-позач.-VIII «Про затвердження списку присяжних Баришівського районного суду Київської області».
  4. Про розгляд звернення депутатів політичної партії Європейська солідарність щодо повернення додаткової винагороди для українських військових.
  5. Про розгляд заяви депутата Броварської районної ради VIII скликання від 15.03.2023 року.

За результатами розгляду питань депутати ухвалили відповідні висновки і рекомендації. У роботі засідання взяли участь голова районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови ради Валентина Шульга, заступник голови Броварської районної державної адміністрації Олексій ДОРОШЕНКО, депутат Броварської районної ради VIII скликання Валентина СПИЧАК.