Засідання постійних комісій, президії та сесій Броварської районної ради

27.10.2022 року у Броварській районній раді відбулися засідання постійних комісій з питань екології та охорони навколишнього середовища, з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, засідання президії та 23 позачергової сесії районної ради.

Засідання були присвячені  питанням:

1.Про внесення змін до рішення сесії районної ради VIII скликання від 21 грудня 2021 року № 172-16-VIII «Про районний бюджет Броварського району Київської області на 2022 рік» та додатків до нього.

2.Про надання погодження ТОВ «ЕКО ДЕСНА» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску Західнопогребнянської ділянки, що знаходиться на території Зазимської територіальної громади Броварського району Київської області.

За результатами розгляду профільними постійними комісіями були ухвалені відповідні висновки і рекомендації, а  сесією районної ради – рішення.

Засідання сесії провів голова ради Сергій ГРИШКО, у президії також перебували заступник голови районної ради Валентина ШУЛЬГА та  виконуючий обов”язки голови Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко. У засіданнях брала участь начальник  управління  фінансів Броварської райдержадміністрації Олена Миргородська.

Під час засідання постійної комісії районної ради з питань екології та охорони навколишнього середовища
Голова постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку
Олена Миргородська доповідає під час засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку
Обговорення на засіданні президії районної ради
Слово надано  виконуючому обов"язки голови Броварської райдержадміністрації Володимиру Майбоженку
У ході роботи засідання сесії районної ради