Засідання постійних комісій районної ради

07.09.2020 року у Броварській районній раді відбулися засідання постійних комісій. А саме:

  • Постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту. Порядок денний засідання:
  1. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2022 рік за І півріччя.
  2. Про хід виконання Програми забезпечення діяльності громадської організації «Спілка ветеранів АТО Броварщини» на 2021-2025 роки.
  3. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань розвитку охорони здоров’я, сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері охорони здоров’я.
  • Постійної комісії з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку. Питання, які були заслухані на засіданні:
  1. Про внесення змін до Програми відновлення житлових будинків та прибудинкових споруд, пошкоджених внаслідок бойових дій на території Броварського району Київської області, на 2022-2023 роки.
  2. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2022 рік за І півріччя.
  • Постійної комісії з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків за нижченаведеним порядком денним:
  1. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2022 рік за І півріччя.
  2. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань забезпечення виконання заходів з відстеження результативності регуляторних актів, прийнятих районною радою.

З усіх питань, які розглядались на засіданнях постійних комісій, були ухвалені відповідні висновки і рекомендації.

У засіданнях брали участь голова та заступник Броварської районної військової адміністрації відповідно Павло Проскочило та Євгенія Полікарпова, заступник голови Броварської районної ради Валентина Шульга.