Cпільне засідання постійних комісій з питань екології та охорони навколишнього середовища і з питань земельних відносин, агропромислового розвитку

02.09.2022 року у Броварській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій з питань екології та охорони навколишнього середовища і з питань земельних відносин, агропромислового розвитку. На порядок денний були винесені питання:

– Розгляд листа Державної служби геології та надр України від 22.08.22 № 2546/07/2-22 щодо розгляду питання про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення пісків ділянки «Коржі», що знаходиться у Броварському районі Київської області (відповідно до постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів» у Київській області утворено Броварський район (з адміністративним центром у місті Бровари) у складі територій, у тому числі Баришівської селищної територіальної громади.

– Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2022 рік за І півріччя.

– Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань вжиття необхідних заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відповідно до закону, інформування про них населення, залучення в установленому законом порядку до цих робіт підприємств, установ та організацій, а також населення.

– Про передачу земельних ділянок із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Броварського району у комунальну власність Згурівської селищної ради.

Всі вищезазначені питання були розглянуті, у відповідності до них депутати ухвалили висновки і рекомендації.
У засіданні взяли участь заступник голови Броварської районної ради В.Шульга, в.о. голови Броварської районної військової адміністрації Є.Полікарпова, начальник відділу земельних ресурсів Згурівської селищної ради Ю.Швець, засновник ТОВ «БК-Промбудресурс» С.Лук’яненко. Провела засідання депутатат Броварської районної ради, голова постійної комісії з питань земельних відносин, агропромислового розвитку Л.Чайковська.