23 червня 2022 року відбулося засідання 20 чергової сесії Броварської районної ради

Київської обласної організації Політичної парті “ЗА МАЙБУТНЄ” 23 червня 2022 року відбулося засідання 20 чергової сесії Броварської районної ради під головуванням голови ради Сергія ГРИШКА. Участь у пленарному взяли заступник голови Броварської районної ради Валентина ШУЛЬГА, начальник Броварської районної військової адміністрації Павло ПРОСКОЧИЛО та заступник начальника Броварської районної військової адміністрації Євгенія ПОЛІКАРПОВА.

Перед розглядом питань порядку денного сесії, Голова Броварської районної територіальної виборчої комісії Київської області Оксана ПОПОВА ознайомила з постановою від 15.06.2022 № 84 про дострокове припинення депутатських повноважень Куценка Олександра Миколайовича, обраного від Київської обласної організації Політичної парті “ЗА МАЙБУТНЄ” та визнання обраним наступного за черговістю кандидата в депутати від Київської обласної організації Політичної парті “ЗА МАЙБУТНЄ”  Миронця Андрія Вікторовича.

Миронець А.В. склав присягу депутата Броварської районної ради.

Після чого Оксана ПОПОВА ознайомила з постановою від 15.06.2022 № 85 про дострокове припинення депутатських повноважень Авраменка Анатолія Миколайовича обраного від Київської обласної організації Політичної партії “Батьківщина” та визнання обраним наступного за черговістю кандидата в депутати від Київської обласної організації Політичної парті “Батьківщина” Перепилицю Наталію Василівну.

Всі питання порядку денного сесії розглянуті та прийняті відповідні рішення:

  1. Звіт про виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку за 2021 рік.
  2. Звіт про виконання плану роботи районної ради за 2021 рік.
  3. Звіт про виконання Програми розвитку Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України на 2017-2021 роки.
  4. Звіт про виконання Районної Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення Броварського району на 2020 – 2021 роки.
  5. Звіт про виконання Програми розвитку футболу в Броварському районі на 2019-2021 роки.
  6. Звіт про виконання Районної Програми «Сільська молодь» на 2019-2021 роки.
  7. Про хід виконання програми забезпечення діяльності Броварської районної організації ветеранів війни і праці, Збройних сил, правоохоронних органів на 2021-2025 роки.
  1. Про виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань сприяння відродженню осередків традиційної народної творчості, національно-культурних традицій населення, роботі творчих спілок національно-культурних товариств, асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері культури.
  2. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою щодо забезпечення відповідно до законодавства розвитку науки, усіх видів освіти.
  3. Звіт про виконання Комплексної програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян на території Броварського району Київської області на 2019-2021 роки.
  4. Звіт про виконання Програми містобудівної діяльності Броварського району на період 2019-2021 роки.
  5. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань затвердження маршрутів і графіків руху місцевого пасажирського транспорту незалежно від форм власності, узгодження цих питань стосовно транзитного пасажирського транспорту.
  6. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань залучення в порядку, встановленому законом, підприємств, установ та організацій, які не належать до комунальної власності, до участі в обслуговуванні населення відповідної території, координація цієї роботи.
  7. Про затвердження Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2022 рік.
  8. Про затвердження Програми містобудівної діяльності Броварського району на період 2022-2024 роки.
  9. Про затвердження Районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2022-2026 роки.
  10. Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 26.12.2019 року № 887-67-VII «Про затвердження списку присяжних Броварського міськрайонного суду Київської області».
  11. Про передачу майна, що перебуває на балансі Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Броварського району, у комунальну власність Калинівської селищної ради Броварського району Київської області та Зазимської сільської ради Броварського району Київської області.
  12. Про внесення змін до рішення сесії районної ради  VІIІ скликання від 21 грудня 2021 року  № 172-16-VІІІ «Про районний бюджет Броварського району Київської області на 2022 рік» та додатків до нього.