26.05.2022 року відбулось спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку і з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку і засідання президії Броварської районної ради

26.05.2022 року у Броварській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку і з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку. На порядок денний були винесені питання:

  1. Про затвердження Програми організації територіальної оборони в Броварському районі на 2021-2023 роки, в новій редакції.
  2. Про внесення змін до рішення сесії районної ради VIІI скликання від 21 грудня 2021 року № 172-16-VIІI «Про районний бюджет Броварського району Київської області на 2022 рік» та додатків до нього.
  3. Про розгляд заяви Куценка Олександра Миколайовича про складання депутатських повноважень від 24.05.2022 року.

За результатами розгляду питань депутати ухвалили відповідні висновки та рекомендації.

У роботі спільного засідання постійних комісій взяли участь голова Броварської районної ради Сергій ГРИШКО, заступник голови ради Валентина ШУЛЬГА, перший заступник начальника Броварської районної військової адміністрації Олександр ЧЕРНЯВСЬКИЙ та начальник фінансового управління Броварської районної військової адміністрації Олена МИРГОРОДСЬКА.

Під час засідання президії Броварської районної ради, яке відбулося годиною пізніше цього ж дня, депутати ухвалили позитивні рекомендації щодо винесення на розгляд сесії відповідних проектів рішень. До роботи засідання президії приєднався начальник Броварської районної військової адміністрації Павло ПРОСКОЧИЛО.