Завдяки тому, що до ініціативи допомогати у різній якості доєдналися сотні активних людей Громадський комітет по наданню допомоги військовослужбовцям ЗСУ спільно з районною радою покриває цілий ряд напрямків допомоги одночасно

Завдяки тому, що до ініціативи допомогати у різній якості доєдналися сотні активних людей Громадський комітет по наданню допомоги військовослужбовцям ЗСУ спільно з районною радою покриває цілий ряд напрямків допомоги одночасно, а саме
протягом березня – травня було доставлення допомоги для ЗСУ у Миколаївькій обл, Харків, Лисичанськ, Дфтг «Вільна Україна, у складі 112 бригади, яка впідпорядкована 128 батальйону ЗСУ, 72бр вчА2167 та громадам, які постраждали від російської агресії: Калитянська (с.Мокрець та с.Бервиця), Баришівська (с.Лук,янівка та с.Рудницьке), Великодимерська, Іванківська та с.Нова Басань. Завдяки співпраці небайдужих людей було передано військову форму, розгрузки, морозильну камеру, холодильник, які вкрай  були необхідні для військових, серед яких є жителі Броварського району. Також передано для ЗСУ засоби гігієни, продукти відповідно до потреб, футболки піксель та чоловіча білизна. Завдяки співпраці із Польщею було передано допомогу у вигляді ліків, дитячого харчування, засобів гігієни тощо. Було організовано і передано посильну допомогу лікарні у м.Чернігів. До роботи комітету доєднуються не байдужі люди. Наприклад охоронна структура «Wasp Security» об’єднала свої зусилля для допомоги людям, будинки яких зруйновані в результаті обстрілів, які здійснювали окупанти. Саме в перед день Дня сім‘ї їх команда відвідали смт Велику Димерку, поспілкувались із власниками «будинку», який був зруйнований та надали матеріал на відновлення будинку: щебінь, пісок, цемент.
«Надаючи допомогу ми надаємо не просто матеріальні цінності, а даруємо радість та надію на краще життя» – наголосили Володимир та Олександр.
Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує не лише у громадах Броварського району.
Слава Україні. Слава нації. Смерть ворогам! Україна понад усе! Разом переможемо!