Привітання зі 100-річним ювілеєм

18.02.2022 року заступник голови Броварської районної ради Валентина Шульга, Великодимерський селищний голова Анатолій Бочкарьов, начальник управління соціального захисту Великодимерської селищної ради Оксана Яковенко, голова Броварської районної організації ветеранів війни і праці, Збройних сил і правоохоронних органів Володимир Брюхов, голова первинної організації ветеранів війни і праці, Збройних сил і правоохоронних органів смт Велика Димерка Валентин Кузьмик урочисто привітали зі 100-річчям жителя смт Велика Димерка, ветерана Другої світової війни, члена первинної організації ветеранів війни і праці, Збройних сил і правоохоронних органів смт Велика Димерка Гришка Петра Артемовича.

Під час Другої світової війни Петро Артемович брав участь у звільненні Чехо-Словаччини від німецько-фашистських загарбників і у 2021 році його було нагороджено пам’ятною медаллю Чеської Республіки до 75-річчя Другої світової війни. З молодих років і дотепер його поважають і шанують односельчани.

З нагоди  ювілею Петро Артемович був відзначений Подякою Броварської районної ради, Грамотою Броварської районної державної адміністрації за значний внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молодого покоління та громадську діяльність. З рук гостей ювіляр отримав цінні подарунки та квіти.

Броварська районна рада щиро вітає Гришка Петра Артемовича зі сторічним ювілеєм та бажає йому міцного здоров’я і довгих років життя!