Службова нарада з питань організації та проведення заходів з територіальної оборони на території Броварського району

15 лютого 2022 року заступник голови ради Валентина Шульга взяла участь у нараді з питань організації та проведення заходів з територіальної оборони на території Броварського району, яка відбулася у приміщенні Броварської райдержадміністрації під головуванням Павла Проскочила – в.о. голови Броварської райдержадміністрації. Також на нараді були присутні голови та представники восьми територіальних громад, керівники силових структур Броварського району та командування 136 окремого батальйону, який відповідає за територіальну оборону Броварського району.

Під час засідання обговорювалось питання щодо стану справ з облаштування пункту постійної дислокації та укомплектованості особового складу батальйону територіальної оборони Броварського району. В ході роботи були порушені такі питання, як агітаційна робота та інформаційна кампанія — щодо набору добровольців до лав батальйону, як стати резервістом, куди звертатися у випадку надзвичайних ситуацій, куди евакуюватися та інші.

За результатами засідання з метою вирішення питань, порушених керівництвом 136 окремого батальйону, Броварська райдержадміністрація буде співпрацювати із територіальними громадами та відповідними структурними підрозділами.