25.01.2022 відбулося засідання 17 позачергової сесії Броварської районної ради

25.01.2022 відбулося засідання 17 позачергової сесії Броварської районної ради, яке проводив голова ради Сергій Гришко. У засіданні взяли участь заступник голови ради Валентина Шульга, заступник голови Броварської райдержадміністрації Максим Кондрюк, представники ЗМІ.

На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Звіт про виконання районного бюджету Броварського району за 2021 рік.
  2. Про затвердження Комплексної програми фінансового забезпечення функціонування Броварської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів для виконання та реалізації повноважень, делегованих Броварською районною радою, на 2022 рік.
  3. Про внесення змін до рішення сесії районної ради VIІI скликання від 21 грудня 2021 року № 172-16-VIІI «Про районний бюджет Броварського району Київської області на 2022 рік» та додатків до нього.
  4. Про затвердження витрат на утримання районної ради та її виконавчого апарату на 2022 рік.
  1. Про відмову в наданні погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску Броварського родовища, що знаходиться в Броварському районі Київської області.
  2. Різне.

Всі питання порядку денного були розглянуті та  ухвалено рішення сесії. По питанню № 5 порядку денного рішення не прийнято, оскільки не набрало більшості голосів під час голосування.

У “Різному” депутат Броварської районної ради VІІІ скликання Анастасія Кравченко довела до відома Заяву депутатської фракції партії Європейська Солідарність в Броварській районній раді VIII скликання, що адресована Президентові України, Верховній Раді України, Генеральному прокурору України та  лідерам проукраїнських патріотичних політичних сил.

Голова районної ради Сергій Гришко привітав квітами іменинників із депутатського складу: Івана Кутового, Олександра Куценка, Миколу Бойка, Ольгу Жадановську