25.01.2022 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку

25.01.2022 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку. На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Звіт про виконання районного бюджету Броварського району за 2021 рік.
  2. Про затвердження Комплексної програми фінансового забезпечення функціонування Броварської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів для виконання та реалізації повноважень, делегованих Броварською районною радою, на 2022 рік.
  3. Про затвердження витрат на утримання районної ради та її виконавчого апарату на 2022 рік.
  4. Про внесення змін до рішення сесії районної ради VIІI скликання від 21 грудня 2021 року № 172-16-VIІI «Про районний бюджет Броварського району Київської області на 2022 рік» та додатків до нього.
  5. Різне.

Всі питання порядку денного були розглянуті та прийняті позитивні висновки і рекомендації.

У засіданні взяли участь голова районної ради Сергій Гришко, заступник голови ради Валентина Шульга, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Павло Проскочило, заступник голови райдержадміністрації  Максим Кондрюк, начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Миргородська, ЗМІ.