50-річчя Культурно-Мистецького центру Баришівської громади!

16 січня 2022 року в смт Баришівка відбулося святкування з нагоди 50-річчя з дня відкриття Культурно-Мистецького центру Баришівської громади.

Шлях Культурно-Мистецького центру співрозмірний із людським життям. За 50 років тут склалися особливі традиції роботи семи аматорських колективів із різних жанрів, їхніх керівників та учасників. За цей період колективам було присвоєно почесні знвання “народний”, працівникам та аматорам сцени “Заслужений працівник культури України”. Із часу заснування Культурно-Мистецького центру в цьому залі, на цій сцені насолоджувалися, раділи та хвилювалися, сміялися й плакали щонайменше чотири покоління.

А все тому, що діяльність цього закладу торкається найдорожчого та найтендітнішого, що є в людини, – струн її душі. Тут 65 років збирає любителів народного танцю “Пролісок”, заворожує своєю чарівністю “Юність”, понад 30 років співає “Жайвір” і “Родина”, переливом мідного звучання вражає духовий оркестр та оркестр народних інструментів, заворожує своєю акторською грою “Оберіг” та розвивається виток сучасності “Аміра”.

Депутат Броварської районної ради VІІІ скликання Іван КУТОВИЙ привітав Культурно-Мистецький центр Баришівської громади з 50-річнім ювілеєм та вручив Подяки Броварської районної ради з цінними подарунками наступним працівникам Культурно-Мистецького центру: БАБИЧУ Віктору  – керівнику студії звукозапису, ШАВАЛЄЄВУ Віктору – керівнику народного аматорського оркестру духових інструментів.