Броварська районна рада вітає очільника Великодимерської громади Анатолія Бочкарьова з нагородженням дипломом Книги рекордів України

28 грудня 2021 року у приміщенні Великодимерської селищної ради голова Броварської районної ради Сергій Гришко та за заступник голови ради Валентина Шульга взяли участь у урочистому нагородженні очільника Великодимерської громади Анатолія Бочкарьова дипломом Книги рекордів України та вітальною грамотою від голови наглядової ради Книги рекордів, депутата Київської обласної ради Олега Іваненка. Анатолій Бочкарьов вдруге у житті став рекордсменом, цього разу встановивши рекорд Національного проекту Книга рекордів України в номінації «Трудова діяльність» за найтриваліший безперервний стаж роботи на виборній посаді – 36 років.

Диплом вручали депутати Броварської районної ради від «Європейської солідарності» Оксана Шевченко та Анастасія Кравченко. Остання зазначила, що ініціювали подання кандидатури Анатолія Бочкарьова в Книгу рекордів України Олег Іваненко та депутати районної ради спільно з головою ради Сергієм Гришком.

Для привітання рекордсмена у залі зібралися очільники Калинівської та Калитянської територіальних громад, працівники та члени Виконкому Великодимерської селищної ради.

У своїй промові Анатолій Бочкарьов висловив подяку за визнання, підтримку та довіру до нього. Голова районної ради Сергій Гришко подякував Анатолію Борисовичу за розуміння, значну роль у становленні його як керівника, та за тісну співпрацю, спрямовану на благо як Великодимерської громади, так і Броварщини вцілому.