21.12.2021 відбулося засідання 16 чергової сесії Броварської районної ради

21 грудня 2021 року у Броварській районній раді відбулося засідання 16 чергової сесії, яке проводив голова ради Сергій Гришко. У засіданні взяли участь заступник голови ради Валентина Шульга, виконуювач обов’язків голови Броварської райдержадміністрації Павло Проскочило, заступник голови Броварської райдержадміністрації Максим Кондрюк, голова секретаріату Української асоціації районних та обласних рад Юрій Андрійчук, депутат Київської обласної ради VIII скликання Юліан Москаленко, староста Плосківського старостинського округу Великодимерської селищної ради Наталія Карпенко, керівники управлінь, відділів Броварської райдержадміністрації, директори комунальних підприємств Броварської районної ради.

На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Звіт голови Броварської районної ради щодо його діяльності.
  2. Про затвердження плану роботи районної ради на 2022 рік.
  3. Звіт про виконання районного бюджету Броварського району за 9 місяців 2021 року.
  4. Про внесення змін до рішення сесії районної ради VIІI скликання від 22 грудня 2020 року № 28-4 позач.-VIІI «Про районний бюджет Броварського району на 2021 рік» та додатків до нього.
  5. Про районний бюджет Броварського району на 2022 рік.
  6. Про скорочення штату працівників та затвердження структури виконавчого апарату Броварської районної ради на 2022 рік.
  7. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2021 рік за 9 місяців.
  8. Звіт про виконання районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення  пожежної безпеки на 2018-2021 роки.
  9. Звіт про виконання районної програми «Протиепізоотичні заходи та боротьба з хворобами тварин у 2020-2021 роках».
  10. Звіт про виконання Програми збереження фондів Трудового архіву Броварського району на 2021рік.
  11. Звіт про виконання Програми висвітлення діяльності Броварської районної державної адміністрації та Броварської районної ради в засобах масової інформації та інформування населення Броварщини на 2021 рік.
  12. Про хід виконання Програми відзначення та вшанування окремих працівників, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у державній, виробничій, творчій та інших сферах діяльності на 2021-2022 роки.
  13. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою з питань сприяння інвестиційної діяльності на території району.
  14. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань забезпечення відповідно до законодавства розвитку фізичної культури і спорту, туризму сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді.
  15. Звіт постійної комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.
  16. Звіт постійної комісії з питань земельних відносин, агропромислового розвитку.
  17. Звіт постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.
  18. Звіт постійної комісії з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку.
  19. Звіт постійної комісії з питань промисловості, інформатизації, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків.
  20. Звіт постійної комісії з питань екології та охорони навколишнього середовища.
  21. Звіт постійної комісії з питань комунальної власності.
  22. Звіт постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.
  23. Про затвердження районної Програми для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2021 рік.
  24. Про внесення змін до Комплексної програми фінансового забезпечення функціонування Броварської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів для виконання та реалізації повноважень, делегованих Броварською районною радою, на 2021 рік, затвердженої рішенням Броварської районної ради від 23.02.2021 року № 81-8 позач.-VІІІ.
  25. Про затвердження Програми висвітлення діяльності Броварської районної державної адміністрації та Броварської районної ради в засобах масової інформації та інформування населення Броварщини на 2022-2023 роки.
  26. Звіт директора Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  27. Про звільнення виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «Броварський торговий дім» Броварської районної ради Київської області.
  28. Про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району у комунальну власність Великодимерської селищної територіальної громади в особі Великодимерської селищної ради.
  29. Про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району у комунальну власність Броварської міської територіальної громади в особі Броварської міської ради.
  30. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 28 квітня 2011 року № 97-7-VІ «Про затвердження Методики розрахунку та порядок використання плати за оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району та розміри орендних ставок за використання цього майна».
  31. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 28 лютого 2012 року № 276–16-VІ «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду комунального майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади міста Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району в новій редакції».
  32. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 21.08.2014 року № 677-38-VI «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району, типового договору оренди майна, типових додаткових угод до договору оренди майна, яке перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району, у новій редакції»
  33. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 28.02.2012 року № 275–16-VІ «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади міста Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району в новій редакції».
  34. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 21.08.2014 року № 685-38-VI «Про затвердження тарифів на послуги з вивозу твердих побутових відходів та рідких нечистот, тарифів на послуги автомобілів та автовишки, що надаються різним категоріям споживачів комунальним підприємством «Броварське районне виробниче управління житлово-комунального господарства» Броварської районної ради».
  35. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 21.08.2014 року № 684-38-VI «Про затвердження вартості одного захоронення невідомих та одиноких осіб за рахунок районного бюджету».
  36. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 03 грудня 2009 року № 443–32-V «Про затвердження типового договору оренди майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади міста Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району».
  37. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 03 грудня 2009 року № 442–32-V «Про затвердження типових додаткових угод до договору оренди майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади міста Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району».
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Плоске, Плосківського старостинського округу, Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області.
  39. Про передачу основних засобів та інших матеріальних цінностей, що перебувають на балансі Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Броварського району, у комунальну власність Калинівської селищної ради Броварського району Київської області та Зазимської сільської ради Броварського району Київської області.
  40. Про зміни у складі постійних комісій Броварської районної ради VIII скликання.
  41. Різне.

Всі питання порядку денного були розглянуті та щодо кожного з них ухвалено рішення сесії. Районна Програма для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2021 рік не затверджена.

Голова ради Сергій Гришко вручив  Почесну відзнаку Броварської районної ради «Знак Пошани» ІІІ ступеня депутату Броварської районної ради VIII скликання, голові фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ!» в Броварській районній раді Олегу Іщенку  та депутату Київської обласної ради VIII скликання Юліану Москаленку.

Також з нагоди  дня народження квіти з рук голови ради отримали депутат Броварської районної ради Олександр Очколяс,  заступник голови Броварської районної державної адміністрації Максим Кондрюк, директор комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірина Дементьєва.

 Під час засідання депутат Київської обласної ради VIII скликання Юліан Москаленко вручив Подяку Київської обласної ради депутату Броварської районної ради  Сергію Єрченку.

Голова секретаріату Української асоціації районних та обласних рад Юрій Андрійчук поінформував депутатів районної ради про внесення змін до Конституції України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».