16.12.2021 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії  районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку

16 грудня 2021 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії  районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку. На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Про звіт голови Броварської районної ради щодо його діяльності.
  2. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2021 рік за 9 місяців.
  3. Про районнийбюджет Броварського району Київської області на 2022 рік.
  4. Про затвердження плану роботи Броварської районної ради VІІІ скликання на 2022 рік.
  5. Про скорочення штату працівників та затвердження структури виконавчого апарату Броварської районної ради на 2022 рік.
  6. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 03 грудня 2009 року № 442 – 32-V «Про затвердження типових додаткових угод до договору оренди майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади міста Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району».
  7. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 03 грудня 2009 року № 443 – 32-V «Про затвердження типового договору оренди майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади міста Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району».
  8. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 21.08.2014 року № 684-38-VI «Про затвердження вартості одного захоронення невідомих та одиноких осіб за рахунок районного бюджету».
  9. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 21.08.2014 року № 685-38-VI «Про затвердження тарифів на послуги з вивозу твердих побутових відходів та рідких нечистот, тарифів на послуги автомобілів та автовишки, що надаються різним категоріям споживачів комунальним підприємством «Броварське районне виробниче управління житлово-комунального господарства» Броварської районної ради».
  10. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 28.02.2012 року № 275 – 16-VІ «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади міста Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району в новій редакції».
  11. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 21.08.2014 року № 677-38-VI «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району, типового договору оренди майна, типових додаткових угод до договору оренди майна, яке перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району, у новій редакції».
  12. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 28 лютого 2012 року № 276 – 16-VІ «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду комунального майна, що перебуває у спільній сумісній власності територіальної громади міста Бровари Київської області та територіальних громад сіл та селищ Броварського району в новій редакції».
  13. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської районної ради від 28 квітня 2011 року № 97-7-VІ «Про затвердження Методики розрахунку та порядок використання плати за оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району та розміри орендних ставок за використання цього майна».
  14. Звіт постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.
  15. Про зміни у складі постійних комісій Броварської районної ради VІІIскликання.

Всі питання порядку денного були розглянуті та щодо кожного з них ухвалено висновки та рекомендації. У засіданні взяли участь голова районної ради Сергій Гришко, заступник голови ради Валентина Шульга, виконуючий обов”язки голови Броварської райдержадміністрації Павло Проскочило, заступник голови Броварської райдержадміністрації Максим Кондрюк, начальник фінансового управління Броварської райдержадміністрації Олена Миргородська.