16.12.2021 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту

16.12.2021 року у Броварській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту. На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Звіт голови Броварської районної ради щодо його діяльності.
  2. Про затвердження плану роботи районної ради на 2022 рік.
  3. Про районний бюджет Броварського району на 2022 рік.
  4. Про хід виконання Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2021 рік за 9 місяців.
  5. Про хід виконання Програми відзначення та вшанування окремих працівників, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у державній, виробничій, творчій та інших сферах діяльності на 2021-2022 роки.
  6. Звіт директора Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  7. Звіт постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.
  8. Про затвердження районної Програми для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2021 рік.
  9. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань забезпечення відповідно до законодавства розвитку фізичної культури і спорту, туризму сприяння роботі асоціацій, інших громадських та неприбуткових організацій, які діють у сфері фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді.

Всі питання порядку денного були розглянуті та щодо кожного з них ухвалено висновки та рекомендації. У засіданні взяли участь голова районної ради Сергій Гришко, заступник голови ради Валентина Шульга, виконувач обов”язки голови Броварської райдержадміністрації Павло Проскочило,  в.о. керівника апарату райдержадміністрації Олена Попова, начальник фінансового управління Броварської райдержадміністрації Олена Миргородська.