«Дню козацтва України присвячується»

10 жовтня 2020 року Комунальним закладом Броварської районної ради «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді», на базі Центру військово-патріотичного спортивно-стрілецького виховання «Варта Київської Русі» (м. Бровари) були проведені  відкриті  районні змагання зі стрільби з лука серед учнівської молоді Броварського району «Козацькі розваги», присвячені Дню козацтва та Дню Захисника України.

У змаганнях взяли участь команди 17-ти загальноосвітніх закладів Броварського району середнього шкільного віку (від 11 до 14 років), в тому числі команди ЗНЗ Вликодимерської ОТГ, всього 68 учасників. З дітьми працював досвідчений інструктор, який проводив інструктаж з техніки безпеки та допомагав освоїти всі необхідні навички влучної стрільби.

Також для  учасників змагань досвідчені інструктори провели майстер-класи із розбирання та складанні автомата АКМ та стрільби з пневматичної гвинтівки. За результатами змагань, переможцями та призерами на відкритих районних змаганнях зі стрільби з лука серед учнівської молоді Броварського району «Козацькі розваги» стали команди:

І місце      Погребського  НВО

ІІ місце     Красилівської ЗОШ

ІІІ місце   Літківського НВО.

Серед хлопців:

І місце        Антонюк Олександр (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст.);

ІІ місце       Бондар Руслан (Зазимськ НВО);

ІІІ місце      Карабіненко Олександр (Погребське НВО);

ІІІ місце      Гудз Давід  (Літківське НВО).

Серед дівчат:

І місце         Гаращук Єльміра (Погребське НВО);

ІІ місце        Маняк Олександра (Літківське НВО);

ІІІ місце       Сивак Олександра (Плосківське НВО).

Не дивлячись на те, що такі змагання у нас проходили вперше, учасники заходу гідно проявили себе і показали високі результати. Тепер ми точно знаємо, що за майбутнє України є кому постояти!

 

Директор КЗ БРР БРЦПВУМ                                      О. БІЛАНОВСЬКА