01 жовтня 2020 року відбулося засідання 77 чергової сесії Броварської районної ради під головування голови ради Сергія Миколайовича Гришка

01 жовтня 2020 року відбулося засідання 77 чергової сесії Броварської районної ради під головування голови ради Сергія Миколайовича Гришка.

У роботі сесії районної ради взяв усть керівник Броварської місцевої прокуратури Римар М.О. Також були присутні Клименко М.Ф., Плакся Ю.С., директори комунальних закладів та підприємства Броварської районної ради, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.

Голова Броварської районної ради Гришко С.М. відзначив представників громади Броварського району Подяками та Почесними відзнаками “Знак пошани” І-ІІІ ступенів  з нагоди 97 річниці створення Броварського району, за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток Броварського району. Поядкував всім за плідну працю та провід церемонію нагородження.

Представник УКРПОШТИ привітав Гришка Сергія Миколайовича та на знак подяки за співпрацю вручив іменну поштову марку.

Всі питання порядку денного чергової сесії було розглянуто та прийнято відповідні рішення. А саме:

  1. Про результати діяльності Броварської місцевої прокуратури на території Броварського району за 5 місяців 2020 року.
  2. Про звіт голови Броварської районної ради щодо його діяльності.
  3. Про хід виконання районної Програми соціально-економічного, культурного, духовного розвитку Броварського району на 2020 рік за І півріччя.
  4. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку Броварського району на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до рішення сесії районної ради VII скликання від 19 грудня 2019 року № 879-66 позач.-VII «Про районний бюджет Броварського району на 2020 рік» та додатків до нього.
  6. Про хід виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа в Броварському районі на 2019-2021 роки.
  7. Про хід виконання Програми розвитку футболу в Броварському районі на 2019-2021 роки.
  8. Про хід виконання Районної комплексної Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» на період до 2022 року.
  9. Про хід виконання Районної Програми «Сільська молодь» на 2019-2021 роки.
  10. Про хід виконання Програми щодо вдосконалення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю у Броварському районі на 2019-2021 роки.
  11. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань координації на відповідній території діяльності місцевих землевпорядних органів.
  12. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань вжиття необхідних заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відповідно до закону, інформування про них населення, залучення в установленому законом порядку до цих робіт підприємств, установ та організацій, а також населення.
  13. Про хід виконання районною державною адміністрацією повноважень делегованих районною радою з питань видачі замовникам відповідно до законодавства містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок за межами населених пунктів.
  14. Звіт постійної комісії з питань екології та охорони навколишнього середовища.
  15. Звіт постійної комісії з питань комунальної власності.
  16. Звіт постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.
  17. Звіт директора Комунального підприємства «Трудовий архів Броварського району» Броварської районної ради Київської області.
  18. Звіт директора Комунального закладу Броварської районної ради «Інклюзивно-ресурсний центр».
  19. Про відмову в наданні погодження ТОВ «Київський річковий порт» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення пісків Погребнянської ділянки, що знаходиться у Броварському районі Київської області.
  20. Про внесення змін  до рішення Броварської районної ради Київської області від 11 лютого 2020 року № 920-68 позач.-VII «Про затвердження Програми «Фінансова підтримка для покращення надання вторинної медичної допомоги населенню Броварського району та відновлення матеріально-технічної бази комунального некомерційного підприємства «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області на 2020 рік».
  21. Про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району до комунальної власності об’єднаних територіальних громад Великодимерської, Калинівської, Калитянської, селищних рад, Зазимської сільської ради.
  22. Про надання погодження ТОВ «Будіндустрія – Сервіс ЛТД» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення пісків ділянки «Солов’їна», що знаходиться у Броварському районі Київської області.