Вітаємо учасників-призерів обласної онлайн-вікторини присвяченої Дню створення УПА!

Комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» було підведено підсумки обласної онлайн-вікторини, присвяченої Дню створення УПА. Учасниками заходу, який було проведено 15 жовтня 2020 року в «Classtime», стали 355 юних туристів Київщини.

Броварщину представляли 33 учасники, вихованці гуртків «Джура», «Юні музеєзнавці», «Юний психолог», «Фольклор та етнографія» та «Пішохідний туризм»  КЗ БРР «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді», що працюють на базі Світильнянського НВК (керівник Тетяна Стешенко),  Рожнівського НВК (керівники Максим Боровик, Наталія Боровик, Ігор Бабій) та Русанівського НВК (керівник Ганна Божук).

Завдання виконували у онлайн-режимі, відповідаючи на тестові запитання історичного, патріотичного та краєзнавчого характерів. Учасники впоралися вправно! Тож вихованці гуртка «Джура», що працює на базі Світильнянського НВК, Левченко Єгор виборов ІІ місце, Левченко Анастасія та Чернявська Наталія – ІІІ місця у обласній онлайн-вікторині, присвяченій Дню створення УПА!

Ми хочемо привітати наших переможців і побажати натхнення на звершення нових вершин.

Директор КЗ БРР «Броварський

районний центр патріотичного

виховання учнівської молоді»                                       О. БІЛАНОВСЬКА