15 сесія Броварської районної ради VI скликання

БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати
діяльності на території Броварського району

Заслухавши інформацію виконуючого обов’язки заступника Броварського міжрайонного прокурора Піляя І.В. про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території Броварського району, керуючись п.36 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Інформацію виконуючого обов’язки заступника Броварського міжрайонного прокурора Піляя І.В. про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території Броварського району прийняти до відома.

2. Рекомендувати Броварській районній державній адміністрації спільно з Броварським МВ (з обслуговування м. Бровари та Броварського району)  ГУ МВС України в Київській області:

2.1. Розробити  заходи щодо покращення роботи по профілактиці злочинності в районі, особливу увагу звернути на роботу по встановленню осіб, які збувають наркотичні засоби серед населення та суб’єктів господарювання, які займаються незаконними видами діяльності.

3. Рекомендувати сільським, селищним головам:

3.1. Вжити дієвих заходів щодо недопущення реалізації алкогольних напоїв  та тютюнових виробів неповнолітнім.

3.2. Регулярно розглядати на виконкомах сільських та селищних рад питання щодо протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та поширення наркоманії в населених пунктах, вживати дієвих заходів та інформувати відповідні служби про виявлені порушення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 220 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про стан боротьби із злочинністю, громадської безпеки
та  охорони громадського порядку на території району

Заслухавши звіт начальника Броварського МВ (з обслуговування м.Бровари та Броварського району) ГУ МВС України в Київській області Семікопа С.М. про стан боротьби із злочинністю, громадської безпеки та  охорони громадського порядку на території району, керуючись ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Звіт начальника Броварського МВ (з обслуговування м. Бровари та Броварського району) ГУ МВС України в Київській області Семікопа С.М.  про стан боротьби із злочинністю, громадської безпеки та  охорони громадського порядку на території району прийняти до відома.
2. Рекомендувати Броварському МВ (з обслуговування м.Бровари та Броварського району)  ГУ МВС України в Київській області:
2.1. Забезпечити широку гласність правоохоронної діяльності, спрямованої на попередження та профілактику злочинності.
2.2. Вжити невідкладних заходів щодо покращення роботи дільничних інспекторів міліції по профілактиці злочинності в районі.
2.3. Звернути увагу на виконання пунктів 3, 4 рішення районної ради від 16.12.2010  № 20-3-VІ та пункту 2 рішення від 26.07.2011 № 147-9-VІ.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 221 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про районний бюджет Броварського району на 2012 рік

Відповідно до пункту 17 частини 1 статті 43 Закону України  від 21.05.1997 р. № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні ”, частини 9 статті 75, статей 76 та 77 Бюджетного кодексу України, Закону України “Про Державний бюджет України на 2012 рік”, районна рада

 ВИРІШИЛА:

1. Установити загальний обсяг доходів районного бюджету на 2012 рік у сумі 249 406,7 тис.грн..
Обсяг  доходів загального фонду  бюджету визначити у сумі 243 005,8 тис.грн., у тому числі обсяг дотації вирівнювання, що одержується з державного бюджету у сумі 122 397,5 тис.грн., субвенції з державного бюджету у сумі 62 521,3 тис.грн.., спеціального фонду бюджету в сумі 6 400,9 тис.грн.., в тому числі субвенція з державного бюджету у сумі 2449,3тис.грн. (додаток №1).
2. Затвердити загальний обсяг видатків районного бюджету на 2012 рік у сумі 249 406,7тис.грн. Затвердити обсяг видатків загального фонду бюджету у  сумі 242 505,8тис.грн. та видатків спеціального фонду бюджету в сумі 6900,9тис.грн. за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів (додаток № 2) та головними розпорядниками коштів (додаток № 3).
3. Установити профіцит районного бюджету у сумі 500,0 тис.грн., в тому числі:
загального фонду районного бюджету у сумі 500,0 тис.грн., напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду)(додаток 6) .
4. Установити дефіцит спеціального фонду районного бюджету у сумі  500,0 тис.грн., джерелом покриття якого визначити:
– надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) у сумі 500,0 тис.грн.(додаток 6)
5.  Установити розмір оборотного касового залишку бюджетних коштів районного бюджету  у сумі  200,0тис.грн.
6. Затвердити обсяги міжбюджетних трансфертів (додаток № 4) на 2012 рік:
дотації вирівнювання місцевим бюджетам  у сумі 11 647,1тис.грн.;
коштів, що передаються до районного  бюджету у сумі 9 347,0 тис.грн.;
субвенція на утримання об’єктів спільного користування з бюджету міста Бровари у сумі 80,0 тис. гривень.;
субвенція на утримання об’єктів спільного користування до бюджету міста Бровари у сумі 100,0тис.грн.;
субвенції на проведення видатків місцевих бюджетів, що не враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів з сільських, селищних бюджетів  у сумі  1 298,5тис.грн.;
субвенції на проведення видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів  до бюджету міста Бровари у сумі  104,7тис.грн.;
7. Установити, що перерахування дотації вирівнювання місцевим бюджетам з районного бюджету та коштів, що передаються до районного бюджету з бюджетів сіл, селищ здійснюється шляхом застосування нормативів щоденних відрахувань  від надходжень доходів до загального фонду  відповідних місцевих бюджетів згідно із додатком № 4 до цього рішення.
8. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду районного бюджету на 2012 рік за їх економічною  структурою:
– оплата праці працівників бюджетних установ (код 1110);
– нарахування на заробітну плату (код 1120);
– придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів ( код 1132);
– забезпечення продуктами харчування ( код 1133);
– оплата комунальних послуг та енергоносіїв ( код 1160);
– поточні трансферти населенню ( код 1340);
– поточні трансферти місцевим бюджетам ( код 1320);
9. Затвердити в складі видатків районного бюджету кошти на реалізацію регіональних галузевих програм на загальну суму 1 378,5тис.грн. (додаток № 8).
10. Розпорядникам коштів місцевих бюджетів забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.
11. Дозволити фінансовому управлінню райдержадміністрації протягом бюджетного періоду у виняткових випадках за обґрунтованим поданням головних розпорядників коштів районного бюджету здійснювати перерозподіл видатків за економічною класифікацією в межах річного обсягу його бюджетних призначень по загальному та спеціальному фондах районного бюджету.
12. Надати право районній державній  адміністрації здійснювати протягом року перерозподіл затверджених обсягів субвенцій, виходячи з фактично нарахованих обсягів відповідних пільг, субсидій та допомоги населенню та у разі здійснення Кабінетом Міністрів України протягом року перерозподілу загального їх обсягу між видами чи додаткового виділення, з послідуючим поданням внесених змін районній раді на затвердження.
13.Установити, що кошти від продажу земель несільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів зараховуються до бюджету розвитку районного бюджету.
14. Установити, що  обсяги тимчасових касових розривів районного бюджету, пов’язаних із забезпеченням видатків на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахуванням на заробітну плату, придбання продуктів харчування та медикаментів, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, та пенсійного фонду  в обов’язковому порядку покриваються головним управлінням державної казначейської служби України у Київській області в межах планового бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами.
Надати право Броварській районній державній адміністрації укладати в установленому порядку договори про надання зазначених короткотермінових позичок з головним управлінням державної казначейської служби України у Київській області.
15. Відповідно до п.3 ст.73 Бюджетного кодексу України надати право голові Броварської районної державної адміністрації, за результатами виконання бюджету Броварського району, отримувати середньострокові позики на суми невиконання у відповідному звітному періоді розрахункових обсягів кошика доходів  місцевих бюджетів, визначених у законі про Державний бюджет України, за  рахунок  коштів  єдиного  казначейського  рахунку  на умовах її повернення без нарахування  відсотків за користування цими коштами .
16. Надати право фінансовому управлінню районної державної  адміністрації укладати в установленому порядку угоди з установами банків про розміщення  на депозитних рахунках тимчасово вільних коштів районного бюджету з метою ефективного використання фінансових ресурсів.
17. Надати право районному фінансовому управлінню  затверджувати розпорядження на фінансування видатків районного бюджету.
18. Доручити голові районної ради забезпечити укладання з відповідними органами місцевого самоврядування району угод, передбачених бюджетним Кодексом України про прийняття-передачу видатків до районного бюджету у вигляді міжбюджетних трансфертів та передачу відповідних повноважень.
19.  Головним розпорядникам коштів районного бюджету:
19.1 У двотижневий термін після затвердження районного бюджету забезпечити складання та затвердження кошторисів доходів і видатків бюджетних установ, планів використання бюджетних коштів одержувачів коштів районного бюджету і подати їх до Броварського управління державної казначейської служби України Київської області та до фінансового управління райдержадміністрації для здійснення фінансування видатків.
19.2. Не приймати власні рішення щодо збільшення мережі закладів та чисельності працівників бюджетних установ, що склалася на 01 січня 2012 року.
20. Установити, що керівники бюджетних установ утримують чисельність працівників та здійснюють фактичні  видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу в
межах фонду заробітної плати, затвердженого для бюджетних установ у кошторисах або планах використання бюджетних коштів.
21.  Додатки № 1, 2, 3, 4, 6, 8 до цього рішення є його невід’ємною частиною.
22. Контроль за виконанням цього рішення  покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 222 – 15 
– VІ

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 6

Додаток 8


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про  затвердження витрат на утримання
районної ради та її виконавчого апарату на 2012 рік

Відповідно до п.4 ч.1 ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів,ю соціально-економічного розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити  витрати на утримання районної ради та її  виконавчого апарату,  згідно з додатком.
2. Установити надбавку голові районної ради та заступнику голови районної ради за високі досягнення у праці в межах затверджених видатків на оплату праці.
3. Преміювання голови районної ради та заступника голови районної ради проводити щомісячно в межах наявних коштів на оплату праці.
4. Надання матеріальної допомоги на оздоровлення та для вирішення соціально-побутових питань здійснювати згідно чинного законодавства та в межах затвердженого фонду оплати праці.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 223 – 15 
– VІ

Додаток 

 


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження плану роботи
Броварської районної ради VІ скликання на 2012 рік

Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 43 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити план роботи Броварської районної ради VІ скликання на 2012 рік (додається).
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови ради Шульгу В.Є.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 224 – 15 
– VІ

План роботи Броварської районної ради VІ скликання на 2012 рік


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про звіт постійної комісії районної ради
з питань екології та охорони навколишнього середовища
 

Відповідно до пункту 8 частини 1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши звіт постійної комісії районної ради  з питань екології та охорони навколишнього середовища про свою роботу, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Звіт постійної комісії районної ради з питань екології та охорони навколишнього середовища прийняти до відома.
2. Рекомендувати постійній комісії районної ради з питань екології та охорони навколишнього середовища:
–  брати активну участь при розробці та розгляді районних програм, проектів рішень ради;
– посилити контроль за виконанням рішень ради, висновків та рекомендації комісії, вносити власні пропозиції районній раді щодо розгляду питань, віднесених до її компетенції.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 225 – 15 
– VІ

 


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження  Програми соціально-економічного,
культурного і духовного  розвитку Броварського району
на 2012 рік
 

Керуючись п. 16 ч. 1 ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, заслухавши інформацію заступника голови  Броварської райдержадміністрації Онашка О.В. про Програму соціально-економічного, культурного і духовного  розвитку Броварського району на 2012 рік,  враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити Програму соціально-економічного, культурного і духовного  розвитку Броварського району на 2012 рік.
2. Рекомендувати райдержадміністрації:
2.1. Довести Програму соціально-економічного, культурного і духовного  розвитку Броварського району на 2012 рік до виконавців та забезпечити безумовне її виконання.
2.2. На основі програмних завдань узгодити цільові комплексні Програми за напрямками діяльності з метою їх спільного фінансування за рахунок коштів державного, обласного, районного, сільського (селищного) бюджетів, інших фондів розвитку.
2.3. Про хід виконання Програми щоквартально інформувати районну раду.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 226 – 15 
– VІ

Програма соціально-економічного, культурного і духовного  розвитку Броварського району на 2012 рік

Таблиця 1

Додаток 2

Таблиця 3.4.1

Таблиця 3.4.2

Таблиця 3.6.2


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми зайнятості населення
Броварського району  на 2012 – 2014 роки

Відповідно до ст.14 Закону України “Про зайнятість населення”, Закону України “Про  місцеві державні адміністрації” виконання листа Міністерства соціальної політики України від 25.11.11 № 827/0/15-11/021 щодо підготовки проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження основних напрямів реалізації державної політики зайнятості на 2012-2014 роки”, з метою сприяння зайнятості населення, задоволення потреб громадян у праці, запобігання різкому зростанню безробіття, створення робочих місць з належними умовами та гідною оплатою праці, приведення чисельності, професійного складу та кваліфікаційного рівня робочої сили у відповідність з потребою роботодавця  та посилення мотивації до легальної продуктивної зайнятості, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту,  районна рада:

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити Програму зайнятості населення   Броварського району на 2012 – 2014 роки (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 227 – 15 
– VІ

Програма зайнятості населення   Броварського району на 2012 – 2014 роки


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми
організації оплачуваних громадських робіт в
Броварському районі на 2012 – 2013 роки

Відповідно до Законів України «Про зайнятість населення», «Про місцеві державні адміністрації», Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.09.2008 № 839, постанови правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України  на випадок безробіття від 14.07.2010 № 183 «Про внесення змін до Порядку використання коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та здійснення контролю під час організації оплачуваних громадських робіт, постанови Кабінету Міністрів України від 16.06.2010 року № 435 «Про внесення змін до Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт» керуючись п.16 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму організації оплачуваних громадських робіт в Броварському районі на 2012-2013 роки (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 228 – 15 
– VІ

Програма організації оплачуваних громадських робіт в Броварському районі на 2012-2013 роки


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження  районної Програми відпочинку та оздоровлення дітей
Броварського району на 2012 рік

Керуючись п. 16 ч. 1 ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, заслухавши інформацію заступника голови Броварської райдержадміністрації Онашка О.В. про районну Програму відпочинку та оздоровлення дітей Броварського району на 2012 рік,  враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту районна рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити районну  Програму відпочинку та оздоровлення дітей Броварського району на 2012 рік (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту. 

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 229 – 15 
– VІ

Програма відпочинку та оздоровлення дітей Броварського району на 2012 рік


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту
в Броварському районі на 2012-2016 роки

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою посилення підтримки розвитку фізичної культури і спорту в районі, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму розвитку фізичної культури і спорту в Броварському районі на 2012-2016 роки (додається).

2. Сільським та селищним головам, відділу з питань фізичної культури     та спорту райдержадміністрації, ФСТ “Колос”, комітету по фізичній культурі і спорту при відділі освіти районної державної адміністрації:

2.1. Сприяти розвитку фізичної культури і спорту в селах та селищах району, поліпшенню матеріально-технічної бази і передусім будівництву сучасних спортивних споруд та стадіонів.

3. Організувати залучення різних груп населення району до масових занять фізичною культурою і спортом з метою формування здорового способу життя.

4. Забезпечити участь збірної команди Броварського району з різних видів спорту в обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

5. Райдержадміністрації вжити заходів для подальшого виконання Програми.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради  з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 230 – 15 
– VІ

Програма розвитку фізичної культури і спорту в Броварському районі на 2012-2016 роки


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження районної
програми “Турбота” на 2012-2015 роки

Відповідно до ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, законів України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, “Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”, “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”, розпорядження Президента України від 14.09.2000 № 280/2000-рп “Про щорічне проведення Всеукраїнської благодійної акції “Милосердя”, з метою покращення соціального захисту найбільш незахищеної категорії громадян, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити районну програму “Турбота” (далі Програма) на 2012-2015 роки (додається).

2. Управлінню праці та соціального захисту населення та фінансовому управлінню при формуванні бюджету врахувати потреби в асигнуваннях на виконання Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 231 – 15 
– VІ

Програма “Турбота”  на 2012-2015 роки


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми діяльності та фінансової підтримки
Броварської редакції міськрайонного радіомовлення на 2012 рік

Керуючись п. 16 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування»,  ст.91 Бюджетного кодексу України,  Законами України «Про телебачення і радіомовлення»,  «Про Цивільну оборону в Україні», Указом  Президента України від 09.12.2000 № 1323 «Про додаткові заходи щодо безперешкодної діяльності засобів масової інформації, дальшого утвердження свободи слова в Україні»,  а також   враховуючи  позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити    Програму    діяльності    та    фінансової    підтримки Броварської редакції міськрайонного радіомовлення на 2012 рік (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 232 – 15 
– VІ

Програма діяльності та фінансової підтримки Броварської редакції міськрайонного радіомовлення на 2012 рік

Додаток 1

Додаток 2


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми діяльності та фінансової підтримки
комунального підприємства редакції газети “Нове життя” на 2012 рік

Керуючись ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 91 Бюджетного кодексу України, Законом України “Про друковані засоби масової інформації (пресу в Україні)”, Указом Президента України від 09.12.2000  № 1323 “Про додаткові заходи щодо безперешкодної діяльності засобів масової інформації, дальшого утвердження свободи слова в Україні”, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму діяльності та фінансової підтримки комунального підприємства редакції газети “Нове життя” на 2012 рік (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районої ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 233 – 15 
– VІ

Програма діяльності та фінансової підтримки комунального підприємства редакції газети “Нове життя” на 2012 рік


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження  Програми збереження фондів Трудового архіву
Броварського району на 2012 рік

Відповідно до п.16 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», вимог Закону України «Про національний архівний фонд і архівні установи», керуючись ст. 91 Бюджетного кодексу України, з метою збереження архівного фонду Броварського району, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності, з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити   Програму   збереження   фондів   Трудового  архіву Броварського району на 2012 рік (додається).

2. Рекомендувати   Броварській   райдержадміністрації   забезпечити КП «Трудовий архів Броварського району» Броварської районної ради Київської області приміщенням з належними умовами для зберігання документації.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань комунальної власності та з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 234 – 15 
– VІ

Програма   збереження   фондів   Трудового  архіву Броварського району на 2012 рік


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження довгострокової Програми мобілізаційної підготовки
Броварського району на 2012-2015 роки

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.10.2008  № 917-014 «Про затвердження Положення про нормоване забезпечення населення основними продовольчими та непродовольчими товарами в особливий період», Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підготовки райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування до проведення мобілізації у районі та виконання визначених мобілізаційних завдань, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, районна рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити довгострокову Програми мобілізаційної підготовки Броварського району на 2012-2015 роки, що додається.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 235 – 15 
– VІ

Програма мобілізаційної підготовки Броварського району на 2012-2015 роки


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Програми містобудівної  діяльності та створення
геоінформаційної  електронної містобудівної кадастрової системи
Броварського району на період  2012-2015 років

Керуючись п.16 ч.1 ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, заслухавши інформацію першого заступника голови райдержадміністрації Кукшина В.М. про Програму містобудівної діяльності та створення геоінформаційної  електронної містобудівної кадастрової  системи Броварського району на період 2012-2015 років, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити Програму  містобудівної  діяльності та створення геоінформаційної  електронної містобудівної кадастрової  системи Броварського району на період  2012-2015 років ( додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань архітектури, будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку, підтримки підприємництва, інвестицій та міжнародних зв’язків 

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 236 – 15 
– VІ

Програма містобудівної  діяльності та створення геоінформаційної  електронної містобудівної кадастрової  системи Броварського району наперіод  2012-2015 років


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження районної програми
«Протиепізоотичні заходи та боротьба з хворобами
тварин у 2012 році»

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про ветеринарну медицину України», «Про державну підтримку сільського господарства», з метою підтримки сільськогосподарських товаровиробників району у виробництві стратегічно важливих видів сільськогосподарських продуктів для забезпечення продовольчої безпеки, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити районну програму «Протиепізоотичні заходи та боротьба з хворобами тварин у 2012 році» (додається).

2. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 237 – 15 
– VІ

Програма «Протиепізоотичні заходи та боротьба з хворобами тварин у 2012 році»


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду майна,
що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл,
селищ Броварського району, типового договору оренди майна,
типових додаткових угод до договору оренди нежитлових приміщень,
які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ
Броварського району Київської області

З метою врегулювання процедури передачі в орендне користування та процедури орендного користування фізичним та юридичним особам  майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району та відповідно до пункту 20 статті 43, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 3 та статті 5 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, районна  рада:

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити Положення про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району (додаток 1).

2. Затвердити типовий договір оренди майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району (додаток 2) .

3. Затвердити типові додаткові угоди до договору  оренди нежитлових приміщень, які  перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району:

3.1. Додаткову угоду про зміну розміру орендної плати (додаток 3).

3.2. Додаткову угоду про зміну орендованої площі (додаток 4).

3.3. Додаткову угоду про зміну цільового використання  (додаток 5).

3.4. Додаткову угоду про зміну реквізитів (додаток 6).

3.5. Додаткову угоду про внесення змін до терміну дії договору оренди (додаток 7).

4. Орендодавцям при укладанні додаткових угод до договору оренди нежитлових приміщень, які  перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Броварського району   керуватися даним рішенням.

5. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення на офіційному сайті Броварської районної ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 238 – 15 
– VІ

Положення про порядок передачі в оренду майна, що перебуває у спільнійвласності територіальних громад сіл, селищ Броварського району з додатками


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання
фінансових планів підприємств спільної власності територіальних
громад району

Відповідно до частини другої статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  до пункту  9 статті 75,  частини восьмої  статті 77, пункту 5 статті 89 Господарського кодексу України, розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2005 року № 95-р “Про складання фінансових планів підприємств”, наказу Міністерства економіки України від 21.06.2005 № 173 “Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів державних підприємств, акціонерних, холдингових компаній та інших суб’єктів господарювання, у статутному фонді яких більше 50 відсотків акцій (часток, паїв) належить державі, та їх дочірніх підприємств”,  враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів підприємств спільної власності територіальних громад району ( додається).
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію районної ради з питань комунальної власності.

 

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 239 – 15 
– VІ

Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів підприємств спільної власності територіальних громад району 

Додаток 1Додаток 2


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про погодження штатного розпису комунального
підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання
шкільних їдалень» Броварської районної ради
Київської області

Розглянувши листи директора комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської, керуючись пунктом 20 ч. 1 ст. 43, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктам 5.5, 7.2 Статуту комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності,  районна рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Погодити штатний розпис виробничого персоналу комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області, що додаються (додатки 1-4).

2. Встановити показники діяльності комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області: (додатки 5-18).

3. Рекомендувати відділу освіти Броварської районної державної адміністрації, сільським, селищним головам встановити орендну плату в розмірі 1 грн.

4. Рекомендувати відділу освіти Броварської районної державної адміністрації, сільським, селищним головам звільнити від сплати за житлово-комунальні послуги, пов’язані з забезпеченням діяльності комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління об’єднання шкільних їдалень» Броварської районної ради Київської області.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 240 – 15 
– VІ

Додатки 1-18


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки  ВАТ «Магазин «Будинок меблів» в адміністративних
межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів

 

Керуючись ст.23 Закону України «Про оцінку земель», ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 12,4530 га, що надана ВАТ «Магазин «Будинок меблів» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А :

Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 12,4530 га, що надана ВАТ «Магазин «Будинок меблів» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, нормативна грошова оцінка землі становить 7 808 031,00 грн. (сім мільйонів вісімсот вісім тисяч тридцять одна гривня 00 коп.).

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 241 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки  ТОВ «Трак Ленд ЛТД» в адміністративних межах
Требухівської сільської ради за межами населених пунктів

Керуючись ст.23 Закону України «Про оцінку земель», ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 5,3574 га, що надана ТОВ «Трак Ленд ЛТД» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 5,3574 га, що надана ТОВ «Трак Ленд ЛТД» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, нормативна грошова оцінка землі становить 2 641 198,20 грн. (два мільйони шістсот сорок одна тисяча сто дев’яносто вісім гривень  20 коп.).

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 242 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки  ТОВ багатопрофільна фірма «Деліка»  в
адміністративних межах Требухівської сільської ради
за межами населених пунктів

Керуючись ст.23 Закону України «Про оцінку земель», ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 1,0760 га, що надана ТОВ багатопрофільна фірма «Деліка» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 1,0760 га, що надана ТОВ багатопрофільна фірма «Деліка» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, нормативна грошова оцінка землі становить 771 384,40 грн. (сімсот сімдесят одна тисяча триста вісімдесят чотири гривні 40 коп.).

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 243 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової
оцінки земельних ділянок  ТОВ «Агротеп» в адміністративних межах
Требухівської сільської ради за межами населених пунктів

Керуючись ст.23 Закону України «Про оцінку земель», ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок загальною площею 6,0162 га, що надана ТОВ «Агротеп» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок загальною площею 6,0162 га, що надана ТОВ «Агротеп» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів.

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 1 площею 3,2199 га становить 2 400 113,46 грн. (два мільйони чотириста тисяч сто тринадцять гривень 46 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 2 площею 1,1739 га становить 875 025,06 грн. (вісімсот сімдесят п’ять тисяч двадцять п’ять гривень 06 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 3 площею 0,6395 га становить 476 683,30 грн. (чотириста сімдесят шість тисяч шістсот вісімдесят три гривні 30 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 4 площею 0,5229 га становить 389 769,66 грн. (триста вісімдесят дев’ять тисяч сімсот шістдесят дев’ять гривень 66 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 5 площею 0,4600 га становить 342 884,00 грн. (триста сорок дві тисячі вісімсот вісімдесят чотири гривні 00 коп.).

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 244 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки
земельних ділянок  ТОВ «Інпром» в адміністративних межах
Требухівської сільської ради за межами населених пунктів

Керуючись ст.23 Закону України «Про оцінку земель», ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок загальною площею 27,9042 га, що надана ТОВ «Інпром» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок загальною площею 27,9042 га, що надана ТОВ «Інпром» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів.

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 1 площею 9,0001 га становить 8 049 689,44 грн. (вісім мільйонів сорок дев’ять тисяч шістсот вісімдесят дев’ять гривень 44 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 2 площею 4,9520 га становить 4 429 068,80 грн. (чотири мільйони чотириста двадцять дев’ять тисяч шістдесят вісім гривень 80 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 3 площею 9,0001 га становить 8 049 689,44 грн. (вісім мільйонів сорок дев’ять тисяч шістсот вісімдесят дев’ять гривень 44 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 4 площею 4,9520 га становить 4 429 068,80 грн. (чотири мільйони чотириста двадцять дев’ять тисяч шістдесят вісім гривень 80 коп.). 

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 245 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки
земельних ділянок  ТОВ «М-Логістик» в адміністративних межах
Требухівської сільської ради за межами населених пунктів

Керуючись ст.23 Закону України «Про оцінку земель», ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок загальною площею 5,6195 га, що надана ТОВ «М-Логістик» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок загальною площею 5,6195 га, що надана ТОВ «М-Логістик» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів.

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 1 площею 2,5819 га становить 2 309 251,36 грн. (два мільйони триста дев’ять тисяч двісті п’ятдесят одна гривня 36 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 2 площею 0,4743 га становить 424 213,92 грн. (чотириста двадцять чотири тисячі двісті тринадцять гривень 92 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 3 площею 0,4848 га становить 433 605,12 грн. (чотириста тридцять три тисячі шістсот п’ять гривень              12 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 4 площею 0,9470 га становить 846 996,80 грн. (вісімсот сорок шість тисяч дев’ятсот дев’яносто шість гривень 80 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 5 площею 0,4080 га становить 364 915,20 грн. (триста шістдесят чотири тисячі дев’ятсот п’ятнадцять гривень 20 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 6 площею 0,3645 га становить 326 008,80 грн. (триста двадцять шість тисяч вісім гривень 80 коп.).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки № 7 площею 0,3590 га становить 321 089,60 грн. (триста двадцять одна тисяча вісімдесят дев’ять гривень 60 коп.).

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 246 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки  ТОВ «ІСАНТА» в адміністративних межах
Требухівської сільської ради за межами населених пунктів

Керуючись ст.23 Закону України «Про оцінку земель», ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 4,5180 га, що надана ТОВ «ІСАНТА» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, районна рада

В И Р І Ш И Л А :

 Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 4,5180 га, що надана ТОВ «ІСАНТА» в адміністративних межах Требухівської сільської ради за межами населених пунктів, нормативна грошова оцінка землі становить 991 249,20 грн. (дев’ятсот дев’яносто одна тисяча двісті сорок дев’ять гривень 20 коп.).

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 247 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про погодження видачі дозволу
ТОВ «К І Б Е  У К Р А Ї Н А.» на проведення робіт з днопоглиблення
(розчистки) та берегоукріплення р.Десна в Броварському районі
Київської області

Розглянувши  клопотання ТОВ «К І Б Е  У К Р А Ї Н А.» про погодження видачі дозволу на  проведення робіт на землях водного фонду з днопоглиблення,  розчищення та берегоукріплення  р.Десна на перекатах Рожни-1 та Рожни-2 у Броварському районі Київської області з 32 км до 40 км, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 12.07.2005 № 557 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на проведення робіт на землях водного фонду», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Погодити видачу дозволу ТОВ «К І Б Е  У К Р А Ї Н А.» на  проведення робіт на землях водного фонду з днопоглиблення, розчищення та берегоукріплення  р.Десна на перекатах Рожни-1 та Рожни-2 у Броварському районі Київської області з 32 км до 40 км.

2. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового розвитку, з питань екології та охорони навколишнього середовища.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 248 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про звільнення виконуючого обов’язки директора комунального
підприємства «Бровари-Інформ-Технологія» Броварської районної ради

Розглянувши заяву виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «Бровари-Інформ-Технологія» Броварської районної ради Гончаренка С.М. про звільнення, відповідно до ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п. 4 ст. 36 Кодексу Законів про працю України, п.6.2. Статуту комунального підприємства «Бровари-Інформ-Технологія» Броварської районної ради, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Звільнити Гончаренка Сергія Михайловича з посади виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «Бровари-Інформ-Технологія» Броварської районної ради з 12 січня 2012 року.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 249 – 15 
– VІ


БРОВАРСЬКА РАЙОННА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р І Ш Е Н Н Я

Про звільнення редактора комунального підприємства
Броварської міськрайонної газети «Нове життя»

Розглянувши заяву редактора комунального підприємства Броварської міскрайонної газети «Нове життя» Слизюк О.Л. про звільнення, відповідно до ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п. 4 ст. 36 Кодексу Законів про працю України, п.4.6  Редакційного статуту комунального підприємства  міськрайонної газети «Нове життя», районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Звільнити  з посади редактора комунального підприємства Броварської міськрайонної газети «Нове життя» Слизюк Олену Леонідівну з 16 січня  2012 року.
2. Доручити фінансовому управлінню Броварської районної державної адміністрації до 14 січня 2012 року провести перевірку фінансово-господарської діяльності редакції Броварської міськрайонної газети «Нове життя» і доповісти голові Броварської райдержадміністрації та голові районної ради до 16 січня 2012 року.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та з питань комунальної власності.

Голова ради                                                                                                                              А.В. Деменко

м.Бровари
29 грудня 2011 року
№ 250 – 15 
– VІ